Ea este vedeta din România care după 8 ani revine în televiziune: „Îmi place să fiu admirată şi privită altfel decât toată lumea”

De: Cătălina Matei / 14.02.2017, 13:12
Ea este vedeta din România care după 8 ani revine în televiziune:
I-a lipsit televiziunea, iar acum revine pe micile ecrane.

Oana Zăvăranu, cunoscută pentru rolurile ei din telenovele, dar şi pasiunea pentru a prezenta emisiuni TV, vedeta a acceptat să danseze în ringul viselor, la noua emisiune care va începe în această primăvară.

Oana Zăvoranu arată TOT chiar în public! Nu mai are nicio ruşine – FOTO în articol

O vedetă de la noi le-a oferit fanilor o „privelişte” de noapte bună! S-a tolănit şi…

Recent, bruneta a făcut pasul cel mare. Oana s-a căsătorit civil cu iubitul ei Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu, filmată în pat: „E fenomenal, needitat şi greu de arătat”!

Fanii au făcut infarct! O vedetă de la noi s-a dezbrăcat, s-a pozat şi a pus fotografiile pe Facebook

Sunt deja opt ani de la ultimul ei show, „Pact cu diavoliţa” şi 13 ani de când a jucat în telenovela „Numai iubirea”, iar Oana îşi doreşte o revenire în forţă într-o nouă emisiune de divertisment. Pasiunea ei pentru dand este deja bine cunoscută, pentru că nu ratează nicio oportunitate să le arate fanilor, pe Facebook, noi mişcări, potrivit click.

„Showbizul este a doua mea natură, îmi place să fiu admirată şi privită altfel decât toată lumea. Am făcut o pauză, dar asta nu a făcut decât să fiu aşteptată, să le fie oamenilor dor de mine. Din când în când am nevoie de timp doar pentru mine”, a spus Oana Zăvoranu.

Ea e cea mai sexy concurentă de la „Te PROvoc la dans”! Are legătură cu Mihaela Rădulescu – FOTO

Mihaela Rădulescu ştie să facă audienţă. Au ales-o la „Dansez printre stele”

„Revenirea în televiziune este o oportunitate de a demonstra că pot lua dansul în serios, nu numai la nivel de hobby. O să câştig sigur! Nu merg niciodată la un concurs sau la o luptă doar pentru a fi prezentă, ci doar pentru a câştiga, pentru că asta este mentalitatea unui învingător”, a completat Oana.