Ea i-a compus lui Vârciu piesa despre Adelina! LeeYa debutează acum cu un proiect solo!

Apropo.ro / 05.06.2013, 08:00
Ea i-a compus lui Vârciu piesa despre Adelina! LeeYa debutează acum cu un proiect solo!
Elena Vasile a debutat în muzică ca şi textier pentru diverşi artişti cunoscuţi, dar, mai nou, se lansează ca artistă solo. Are deja o experienţă vastă, căci ea este cea care i-a compus lui Liviu Vârciu noua melodie în care cântă despre Adelina, fosta lui soţie, şi care se numeşte sugestiv, “Cum aş putea s-o uit, s-o iau de la început!”.

De altfel, Elena a lucrat şi cu Antonia şi The Marker la piesa “Jameia”, dar şi cu  Ryan&Radu, pentru single-ul “Vente Cubana”. Şi pentru că îi place muzica, frumoasa brunetă şi-a găsit un nume de scenă –  LeeYa – şi a decis să-şi încerce norocul într-o carieră solo. Astfel, ea a bătut palma cu Dynamic Records şi a filmat deja primul său videoclip, ajutată de MC Nino şi de Labirint Media,  la piesa “Gitana”. Clipul şi melodia vor fi lansate în premieră vineri, 7 iunie 2013, în Club Maraboo, de la ora 22.30.


Crede că Liviu Vârciu se va bucura din nou de succes în muzică!


Ce spune LeeYa despre Liviu Vârciu? Îl consideră un super băiat şi e convinsă că o să aibă din nou succes în muzică! La un moment dat şi-ar dori chiar să facă o piesă împreună!

LeeYa

“Pe Liviu l-am cunoscut la studioul unde lucram anterior, anul acesta, în februarie, la Macadam art. Băieţii de acolo mi-au arătat un instrumental să fac versuri pentru Liviu, iar când i-am spus cum văd eu piesa, cu referire la viaţa lui şi la ce s-a întâmplat cu Adelina, a fost foarte încântat de idee şi imediat am început să lucrăm. Într-o singură seară au venit toate ideile, logic, şi cu ajutorul lui. Apoi ne-am şi împrietenit pentru că el este un super om şi ne-am ajutat reciproc. Liviu Vârciu este un om care a trecut prin multe greutăţi dar s-a ridicat singur! Sunt convinsă că o să aibă din nou succes în muzică! Poate chiar o să facem o piesă împreună, cine ştie!”, spune Elena Vasile, care se lansează curând în muzică cu un proiect solo şi va cânta sub numele de LeeYa.


Puteţi asculta aici primul single LeeYa – “Gitana”: