Ea o înlocuieşte pe Andreea Bălan la “Te cunosc de undeva!” – FOTO

De: Cătălina Matei / 18.10.2016, 12:25
Ea o înlocuieşte pe Andreea Bălan la “Te cunosc de undeva!” - FOTO
Dana Luca, cunoscută drept Furnica, pe care telespectatorii Antenei 1 o ştiu drept coregrafa emisiunii şi a baletului “Te cunosc de undeva!”, va puncta coregrafia, de la masa juriului show-ului transformărilor, atât timp cât Andreea Bălan se va reface după naşterea fetiţei sale, Ella.

Furni a filmat deja prima ediţie în postura de jurată şi mărturiseşte că a fost foarte emoţionată.

“Am fost emoţionată şi asta se va vedea. Dar îmi asum asta. E prima oară în viaţa mea când jurizez într-un show de un asemenea nivel. Practic, îmi jurizez munca, pentru că eu realizez de la zero coregrafiile cu fiecare concurent. De aceea nu pot să şterg din memorie ceea ce am predat şi să jurizez ca la prima vizionare. Poate din acest motiv jurizarea mea este mai tehnică decât a Andreei. De asemenea, mă simt foarte bine alături de Ozana, Temi şi Andrei şi sper ca telespectatorii să nu mă perceapă ca pe un străin al emisiunii”, mărturiseşte Furnica.

Coregrafa Dana Luca face parte de patru ani de zile din echipa “Te cunosc de undeva!”, timp în care a pregătit pe partea de coregrafie toţi concurenţii show-ului şi a realizat toate coregrafiile acestora şi pe cele ale baletului emisiunii.

Cum va puncta Furnica prestaţiile concurenţilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, în ediţiile din 12 şi 19 noiembrie, la „Te cunosc de undeva!”.