Ea trebuia sa fie soția lui Tom Cruise după divorțul de Nicole Kidman

Apropo.ro / 02.09.2012, 16:56
Ea trebuia sa fie soția lui Tom Cruise după divorțul de Nicole Kidman
Biserica scientologică a făcut audiții secrete pentru a-i găsi o soție lui Tom Cruise, membru marcant al cultului, după divorțul acestuia de actrița australiană Nicole Kidman.

Audițiile au fost atât de secrete încât nici măcar candidatele la „postul” de soție a actorului Tom Cruise nu și-au dat seama că sunt supuse unor teste de membrii bisericii scientologice.

Aceste informații apar într-un articol scris de Maureen Orth, care citează mai multe surse, inclusiv foști membri ai cultului, dar și pe Marc Headley, scientolog din copilărie, care a văzut „mai multe înregistrări video” cu candidatele.

Nazanin Boniadi

Nazanin Boniadi

Potrivit autoarei articolului, una dintre alegeri a fost actrița britanică de origine iraniană Nazanin Boniadi. Inițial i s-a spus că are de înfăptuit „o misiune importantă” pentru biserică și a fost pusă să mărturisească unui oficial al cultului cele mai adânci secrete ale ei, dar și istoria aventurilor sale sexuale. Acest lucru se întâmpla cu multe luni înainte să se întâlnească cu Tom Cruise, pentru care oficialii au pregătit-o să-i fie soție.

Citește mai multe detalii despre dezvăluirile bisericii scientologie, pe Mediafax.ro