EBA face alba-neagra cu marijuana

Apropo.ro / 29.05.2009, 18:00
EBA face alba-neagra cu marijuana
Elena Basescu, candidat independent pentru PE, a declarat ca nu este de acord "cu absolut niciun fel de drog" in Romania

Fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, candidat independent pentru PE, a declarat aseara la Antena 2, raspunzand unei intrebari, ca, din postura de parlamantar european, probabil ca va fi de acord cu legalizarea drogurilor usoare, cum ar fi marijuana.

La instentele realizatorului de a-si spune opinia personala pe acest subiect inainte de a deveni parlamentar european, Elena Basescu a raspuns: "Eu nu fumez, nu beau cafea, e ceva atat de delicat sa-mi dau eu cu parerea despre asa ceva… atata vreme cat nu-mi dau seama ce gust are o tigara. Dar daca unele tari ca Olanda si ca America aceste droguri sunt permise, marijuana, pentru ca am inteles ca nu dau dependenta… nu e vorba de ecstasy care am inteles ca-ti afecteaza celulele nervoase, si de cocaina. Se refereau la marijuana. La iarba. Probabil ca voi fi de acord cu aceasta initiativa".

Azi insa, surpriza! Intr-o declaratie data la Ploiesti, "a intors-o ca la Ploiesti", declarand ca nu este de acord "cu absolut nicun fel de drog" in Romania, insa a precizat ca, daca Uniunea Europeana va legaliza drogurile usoare, tara noastra "trebuie sa se supuna majoritatii".

Citeste mai multe despre parerea Elenei Basescu privind legalizarea drogurilor usoare, la Mediafax.