Ecaterine aprinde „Flăcări în rai”, în noul ei videoclip

Apropo.ro / 24.03.2015, 10:50
Ecaterine aprinde
Ecaterine lansează cel mai pasional videoclip din cariera, cel al single-ului "Flăcări în rai", o frumoasă baladă de dragoste, cu un aer melancolic.

Dacă primele sale piese sunt dance, pline de energie şi culoare, Ecaterine schimbă registrul muzical şi lansează o piesă pop-rock, care confirmă maturizarea sa artistică şi în care artista afirma că se regăseşte.

„Mă simt împlinită! Este exact genul de piesă cu care rezonez. Eu sunt o fire veselă, dar şi foarte pasională. E lupta cu şinele, pentru că dragostea hrăneşte şi consumă, în acelaşi timp”, declară Ecaterine.

Piesa „Flăcări în rai” este compusă în studiourile Kazibo, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan. Pentru filmările videoclipului, care au avut loc pe parcursul a două zile, Ecaterine a trebuit să îndure un frig îngrozitor şi să păşească cu prudenţă într-o casă foarte veche, locul în care s-au filmat o mare parte dintre cadre.

În strânsă legătură cu versurile piesei, în videoclip Ecaterine este în mijlocul unui „rai plin de flăcări”, din care are cu greu scăpare. Însă, întâlnirea cu marea, cea care îi oferă liniştea de care are cea mai mare nevoie, o face să continue să viseze şi îi readuce speranţă.

Videoclipul „Flăcări în rai” este al treilea din cariera artistei, după colaborarea cu Dimitri pentru piesele „Zi cu soare” şi „Chiky lala”. Cei doi artişti sunt soliştii trupei Popa Sapka, iar Ecaterine nu neagă o viitoare colaborare cu Dimitri.