Ecaterine & Dimitri lansează single-ul „Adrenalina”

De: Nicoleta Nicolae / 23.03.2016, 13:03

Ecaterine & Dimitri lansează single-ul
Cu acordurile de acordeon, un vibe inspiraţional şi versuri care marchează metafora timpului, single-ul "Adrenalina" este compus de către Ecaterine & Dimitri, iar versurile sunt scrise de Theea Miculescu.


„Dupa un music session in Londra, Dimitri  mi-a arătat un beat cu cateva acorduri la chitara ce m-au inspirat sa scriu refrenul piesei Adrenalina. Piesa ma caracterizează, e parte din mine, am trecut de la artist la cantautor si pentru cariera mea este un pas mare, pentru lume, un pas mic. 🙂  ‘Adrenalina’ e o piesa cu mesaj pozitiv, , mai pe scurt, orice s-ar intampla, noi zburam peste toate grijile impreuna”, spune Ecaterine.

„Piesa “Adrenalina” a fost compusa in urma calatoriei noastre la Londra, intr-o atmosfera londoneza. Initial a fost o piesa acustica foarte simpla, doar cu voce, chitara si acordeon, cu versuri in engleza; dupa care am facut si varianta in romana cu orchestratia pe care o auziti acum”, declara Dimitri.

Ecaterine si Dimitri au inceput colaborarea in urma cu 2 ani, odata cu lansarea piesei „Zi cu soare”. De atunci si pana in prezent s-au implicat si in alte proiecte muzicale, atat pe partea de interpretare, cat de compozitie si productie, iar genurile muzicale pe care le abordeaza includ influente pop, dance, jazzy, deep.