Echilibristică pe bilă, cor de clopoţei, space painting şi dans sportiv, la “Next Star”

De: Cătălina Matei / 22.03.2017, 11:46
Echilibristică pe bilă, cor de clopoţei, space painting şi dans sportiv, la “Next Star”
Demonstraţii de echilibristică pe bilă, cor de clopoţei, dans sportiv şi space painting joi, 23 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru şi jurizată de Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa. O ediţie în care se va acorda cel de-al treilea Golden Star al sezonului. Cine va oferi trofeul şi care dintre concurenţi se va califica astfel direct în marea finală, telespectatorii vor vedea joia aceasta.

În aceeaşi ediţie, pe scena de la “Next Star” va urca pentru prima dată un cor de… clopoţei. Iar cei 30 de membri, cu vârste între 3 şi 14 ani, care vor suna din clopoţei în mod organizat sunt legaţi prin grade de rudenie. Căci corul „Clopoţeii veseli” este format din fraţi, surori, verişoare şi verişori. “Trupa verişorilor, eşti nebun?”, se minunează CRBL, de la masa juriului. Cum vor suna “Clopoţeii veseli” pe scena de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în seara de 23 martie.

Şi tot atunci, Bianca (11 ani, din Bucureşti) va veni în faţa juraţilor cu un număr de echilibristică pe bilă.  Iar momentul ei de circ le va stârni curiozitatea juraţilor Dorian Popa şi CRBL care vor încerca să urce, la rândul lor, pe cele două mari mingi aduse pe scenă de concurentă.

Dacă vor reuşi ei să-şi menţină echilibrul pe bilele uriaşe, dar şi care vor fi ceilalţi concurenţi ai serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 23 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a show-lui “Next Star”.