Echipa Digi 24 a filmat urşi în sălbăticie

Apropo.ro / 05.09.2012, 07:00
Echipa Digi 24 a filmat urşi în sălbăticie
“România Din Interior”, o campanie care îşi propune să le dezvăluie românilor frumuseţile ţării în care trăiesc. În premieră, după 10 ani, o echipă Digi24 a filmat urşi în sălbăticie!

Au filmat la peste 2000 de metri altitudine, pe tărâmul caprelor negre, au stat, timp de câteva zile, în pădure pândind urşii, au prins pe peliculă frumuseţea fără seamăn a Deltei Dunării şi au descoperit în România oamenii care apreciază şi conservă frumuseţile ei.
Echipa emisiunii „Din interior” aduce, din septembrie, la Digi24, într-un nou sezon al emisiunii, o campanie de excepţie şi îi invită pe telespectatori să admire „România Din Interior”.

Laura TeodoruPentru Digi24 campania emisiunii „Din Interior” este prima de acest gen care are ca scop final schimbarea opiniei românilor asupra ţării în care trăiesc. Dupa 10 ani de zile o echipă a emisiunii „Din interior” a filmat, timp de câteva zile, urşi în sălbăticie.

Întreaga echipă Digi24 s-a alăturat efortului reporterilor emisiunii „Din interior”. Luca Niculescu, Adriana Muraru, Liana Alexandru sau Cosmin Prelipceanu sunt doar câţiva dintre cei care s-au implicat în mod personal la filmări şi au mers în locaţii fascinante de care noi, românii, am cam uitat. Deşi nu a fost uşor efortul tuturor a meritat, iar imaginile le vor demonstra celor de acasă că Digi24 a descoperit cealaltă faţă a României.

Din 16 septembrie, de la 18.30, Digi24 te invită să descoperi o altă Românie, una frumoasă, cu locuri de vis şi oameni care sfinţesc locul, „România Din Interior”.