Echipa feminina de volei a României s-a calificat la CE

Apropo.ro / 19.09.2004, 14:13
Echipa feminina de volei a României s-a calificat la CE
Reprezentativa feminina de volei a României a obținut calificarea la Campionatul European, care se va desfașura în septembrie 2005, în Croația, informeaza site-ul oficial al Confederației Europene de Volei (CEV). România, care face parte din grupa A, a învins,

Reprezentativa feminina de volei a României a obținut calificarea la Campionatul European, care se va desfașura în septembrie 2005, în Croația, informeaza site-ul oficial al Confederației Europene de Volei (CEV).

România, care face parte din grupa A, a învins, sîmbata seara, în deplasare, cu scorul de 3-0 (25-21, 25-15, 25-23), echipa similara a Greciei.

Antrenorul Florin Grapa a folosit urmatoarele jucatoare: Elena Butnaru, Maria Ramona Capațîna, Andreea Constantinescu, Mirela Corjeuțanu, Mihaela Herlea, Crina Hosu, Diana Marc, Alida Marcovici, Iuliana Nucu, Nicoleta Tolișteanu, Luminița Trombițaș, Carmen Țurlea.

În urma acestui rezultat, echipa României a ocupat poziția secunda în grupa A, acumulînd zece puncte, la fel ca și ocupanta primului loc, Spania, care a învins Rusia, cu scorul de 3-1.

Mediafax