Echipa grupurilor condusă de Ştefan Bănică intră în Bootcampul „X Factor”

De: Cătălina Matei / 22.11.2016, 12:26
Echipa grupurilor condusă de Ştefan Bănică intră în Bootcampul „X Factor”
Miercurea aceasta, pe 23 noiembrie, este rânduri grupurilor să facă spectacol pe scena „X Factor”. Show-ul continuă la Antena 1 de la ora 20.30 cu o adevărată etalare de talente, momente intens pregătite şi replici pline de umor. Este rândul grupurilor, echipa coordonată de Ştefan Bănică, să intre în arenă. Aşa se face că miercurea aceasta la „X Factor” telespectatorii se vor delecta cu numere complexe, apariţii pline de culoare şi muzică live.

Anul acesta Ştefan Bănică devine mentorul grupurilor, iar cele 10 trupe cu care intră în Bootcamp au toate şansele să impresioneze şi să ajungă departe: Răzvan şi Alecu, Estera şi Rebecca Tchatcoua, Doredos, Crescendo, Călin şi Elis, Bogdan şi Mugurel, 3 O’clock, Poştaşul şi Cristina Baban, Oscar şi Miruna, Nobil Band. Surprizele pe scena „X Factor” vin şi pentru că în Bootcamp, juratul Ştefan Bănică a decis ca unii dintre concurenţii care au venit singuri la audiţii să meargă mai departe în cadrul unui grup. Este şi cazul lui Dorian Lupu, hip-hopperul poştaş care face versuri şi care în această etapă merge mai departe alături de Cristina Baban. „Problema, din punctul meu de vedere, e să-ţi găsim o fată”, i-a spus Ştefan în audiţii. Lucru care se şi petrece acum, în Bootcamp, când Dorian va cânta împreună cu Cristina. Ce număr pregătesc ei şi cum vor suna împreună vocile lor, dar mai ales dacă vor ocupa unul dintre cele 4 locuri disponibile în echipa lui Ştefan Bănică pentru etapa următoare, telespectatorii Antena 1 află miercurea aceasta de la 20.30.  

Bootcampul „X Factor” vine în porţie dublă. Ediţiile de Bootcamp vor fi difuzate de două ori pe săptămână, după ziua de miercuri, 23 noiembrie, urmează vineri, 25 noiembrie, grupa lui Carla’s Dreams – fetele şi miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieţii. Iar vineri, 2 decembrie, Duelurile din Bootcamp.

 Anul acesta etapa de Bootcamp vine cu noutăţi absolute la „X Factor”, pentru prima dată juraţii au avut libertatea să vorbească între ei şi să îşi împartă grupurile, care până acum erau impuse de către producători. Tot pentru prima oară, în Bootcamp se va cânta acustic, cu The Colours, orchestra care îi va acompania pe concurenţi. Şi pentru că a crescut numărul juraţilor. În acest sezon scade numărul scaunelor pe care fiecare mentor le are la dispoziţie în Bootcamp: 4 scaune per grupă, pe care fiecare trebuie să îi aşeze pe cei mai buni. Tensiunea devine astfel tot mai mare, locurile sunt mai puţine, iar pretenţiile tot mai mari.