Echipa lui Ilie Dumitrescu a câștigat primul meci dupa 3 luni

Apropo.ro / 29.01.2006, 14:59
Echipa lui Ilie Dumitrescu a câștigat primul meci dupa 3 luni
Echipa Kallithea, antrenata de Ilie Dumitrescu, a câștigat, sâmbata, primul meci dupa trei luni, impunându-se, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața formației Larissa, la care evolueaza mijlocașul Dennis Șerban, în etapa a XVII-a a campionatului Greciei. La

Echipa Kallithea, antrenata de Ilie Dumitrescu, a câștigat, sâmbata, primul meci dupa trei luni, impunându-se, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața formației Larissa, la care evolueaza mijlocașul Dennis Șerban, în etapa a XVII-a a campionatului Greciei.

La oaspeți, Șerban a fost integralist.

Ultima victorie obținuta de Kallithea data din 29 octombrie 2005, de la meciul de debut al lui Dumitrescu pe banca tehnica a acestei formații. În cele opt partide disputate de atunci în campionat, Kallithea a înregistrat trei înfrângeri și cinci remize.

Tot în campionatul elen, formația Akratitos, cu Lucian Marinescu integralist, a fost învinsa, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de Aigaleo.

Fundașul Valentin Nastase a fost integralist în partida câștigata de Bologna, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Bari, în etapa a XXVI-a a ligii secunde din campionatul Italiei.

Mediafax