Echipa României ar putea juca un meci cu selectionata Barbarians

Apropo.ro / 16.03.2004, 10:45
Echipa României ar putea juca un meci cu selectionata Barbarians
Reprezentativa de rugby a României ar putea disputa, în toamna acestui an sau în primavara anului viitor, un meci amical cu selecționata Barbarians, informeaza site-ul rugby.ro. Potrivit sursei citate, partida s-ar putea juca pe un stadion european, o parte din veniturile obținute

Reprezentativa de rugby a României ar putea disputa, în toamna acestui an sau în primavara anului viitor, un meci amical cu selecționata Barbarians, informeaza site-ul rugby.ro.

Potrivit sursei citate, partida s-ar putea juca pe un stadion european, o parte din veniturile obținute din acest meci urmînd sa revina unui fond destinat dezvoltarii rugby-ului românesc.

Președintele Agenției Naționale pentru Sport (ANS), Octavian Morariu, va avea o întrevedere la Londra, pe 20 martie, cu președintele Barbarians, Micky Steele-Bodger, în cadrul careia cei doi vor stabili detaliile partidei.

Morariu este primul rugbist român care a evoluat în selecționata Barbarians, în 1987, iar din aceasta echipa a mai facut parte, în 1994, Hari Dumitraș.

Selecționata Barbarians, una dintre cele mai cunoscute echipe din lume, a aparut în anul 1890, în orașul Bradford, dorindu-se realizarea unei formații care sa adune jucatori de toate naționalitațile. Primul joc internațional l-a susținut în anul 1948, cu reprezentativa Australiei.

Mediafax