Echipa Steaua a plecat în cantonamentul din Spania

Apropo.ro / 16.06.2007, 14:16
Echipa Steaua a plecat în cantonamentul din Spania
Componenții echipei Steaua au plecat, vineri, în primul cantonament din această vară, din stațiunea Oliva, aflată lângă Valencia. Steliștii au plecat, cu avionul, împreună cu soțiile și prietenele lor. În cantonamentul din


Componenții echipei Steaua au plecat, vineri, în primul cantonament din această vară, din stațiunea Oliva, aflată lângă Valencia.

Steliștii au plecat, cu avionul, împreună cu soțiile și prietenele lor.

În cantonamentul din Spania vor sta până pe 22 iunie. Va fi un cantonament de reacomodare la efort, cu un singur antrenament pe zi.

Din delegația condusă de managerul Adrian Ilie nu fac parte jucătorii Dorin Goian, Valentin Bădoi, lăsați în vacanță, Sorin Ghionea, care continuă procesul de recuperare în țară, și noua achiziție Eric Bicfalvi.

Adrian Ilie: Am renunțat la impresariat

Noul manager sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, vineri, că a renunțat la meseria de impresar și speră să se înțeleagă cu toată lumea la gruparea din Bulevardul Ghencea.

„Datorez mult Stelei. Am fost jucătorul Stelei și sper să mă înțeleg bine cu toată lumea de aici. Obligatoriu am renunțat la meseria de impresar”, a spus Ilie.

Fostul internațional a afirmat că nu știe nimic despre situația lui Elton și a lui Cyril Thereau. „Au venit și jucători noi, dar încercăm să mai aducem fotbaliști care credem că se potrivesc stilului de joc al Stelei. Nu știu nimic despre situația lui Elton și a lui Thereau. Dinamo a făcut achiziții foarte bune, toată lumea încearcă să se întărească. Dinamo are un program greu pentru că joacă în preliminariile Ligii Campionilor. Neaga și Zicu sunt doi jucători diferiți. Dinamo l-a ales pe Zicu, noi pe Neaga”, a precizat Ilie.

Întrebat despre eventuala plecare a lui Bănel Nicoliță la Dnepr Dnepropetrovsk, Adrian Ilie a declarat: „Nu am dat, deocamdată, niciun răspuns celor de la Dnepr, dar Nicoliță nu este de vânzare”.

Fundași Dorin Goian speră ca Steaua să fie mai puternică decât în sezonul trecut. „Sper să fim mai puternici ca în sezonul trecut. Dacă vom fi mai atenți și dacă vom aborda fiecare meci cum am făcut-o în ultima parte a sezonului trecut, cu siguranță vom câștiga titlul. Personal spun că Neaga poate ajuta echipa mai mult ca Zicu. Nu cred că Zicu va veni vreodată la Steaua, are alte afinități”, a afirmat Goian.

Aflat lângă Goian, atacantul Mihai Guriță a spus că el va vorbi pe teren.

Portarul Andrei Vâtcă a declarat că îi va fi greu să se impună ca titular, în fața lui Cornel Cernea. „Îmi va fi greu, dar nu imposibil. Mai am mult de muncă pentru a ajunge să joc, dar depinde de mine. Cernea e un portar foarte bun, între primii trei din țară, și îmi va fi foarte greu. Îmi doresc foarte mult să ajung în Liga Campionilor, dar mai e mult până atunci. Să sperăm că Steaua nu va primi nici măcar un sfert din golurile care le-a luat în campionatul trecut. Toate echipele vor fi puternice, nu numai Dinamo și Rapid. În Ghencea nu am mai fost până acum decât atunci când am jucat cu Oțelul, iar acum am fost primit foarte bine. Idolul meu ca portar este Bogdan Stelea. Am vorbit cu el după ce m-am transferat și m-a felicitat. O să stau de vorbă cu el și probabil îmi va da și sfaturi”, a precizat Vâtcă.

Președintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, antrenorul Cosmin Olăroiu, managerul sportiv Adian Ilie și majoritatea jucătorilor Stelei au participat vineri la inaugurarea magazinului oficial de prezentare intitulat „Suporteri Steaua” situat la tribuna oficială a stadionului din Bulevardul Ghencea. Adrian Ilie și Argăseală au fost cei care au dezvelit firma magazinului.

Mediafax