Echipa telenovelei „Inima de țigan” s-a întors de la Paris

Apropo.ro / 09.08.2007, 11:07
Echipa telenovelei
Echipa telenovelei "Inima de țigan", ce va fi difuzata de Acasa TV începând cu aceasta toamna, s-a întors de la Paris, locul în care au avut loc primele filmari ale producției, și a povestit cum au decurs primele zile de munca, informeaza un comunicat remis

Echipa telenovelei "Inima de țigan", ce va fi difuzata de Acasa TV începând cu aceasta toamna, s-a întors de la Paris, locul în care au avut loc primele filmari ale producției, și a povestit cum au decurs primele zile de munca, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Carmen Tanase, Gheorghe Visu, Nicoleta Luciu (foto) și Doinița Oancea, împreuna cu regizorul Iura Luncașu și cu o întreaga echipa de filmare au început munca la cea de-a șasea telenovela pe care MediaPro Pictures o pregatește pentru Acasa TV într-unul dintre cele mai frumoase și romantice orașe ale lumii. Zone renumite ale Parisului, precum Galeriile Lafayette, Place de Trocadero, de unde se vede turnul Eiffel, Place de la Concorde, zona Centrului Georges Pompidou au fost folosite ca platouri de filmare pentru telenovela româneasca "Inima de țigan".

Potrivit comunicatului, în fiecare loc în care s-a filmat, oamenii au asistat și chiar au început sa aplaude atunci cînd se termina fiecare secvența. Filmarile nu au fost lipsite de peripeții. La Trocadero unde erau cîteva trupe ambulante de artiști, muzica se auzea destul de tare și nu facea parte din planul inițial, însa s-a gasit imediat o soluție: respectiva secvența va începe cu Roza (Nicoleta Luciu) dansînd pe ritmuri africane și va continua cu povestea din scenariu.

Carmen Tanase a povestit ca a fost prima oara când a început un proiect în alta țara decât România. "Cu tot ce se întîmpla în Trocadero, cu o mulțime de artiști care fac diverse lucruri care de care mai amuzante și mai uimitoare, în momentul în care am început și noi sa filmam, absolut toata lumea care se împarțise și se uita care încotro, a migrat într-un grup masiv spre noi", a mai spus actrița.

Gheorghe Visu a fost mai nostalgic decît restul echipei pentru ca nu mai vazuse Parisul de 14 ani. "A fost o navala de nostalgie, toate strazile, piețele, parcurile au fost un remember foarte placut de la început la sfîrșit", povestește Visu. Sîmbata dimineața, actorul a plecat într-o plimbare și s-a relaxat la o terasa, în compania unei cești de cafea și "a celui mai bun croissant din lume, pe care nu-l gasești nicaieri în alta parte", dupa cum spune chiar el.

Larry Maronese, asistent regie, și-a serbat ziua de naștere sîmbata seara, la localul Buddha Bar. "Am mers cu toții la Buddha Bar și la un moment dat ne pregateam sa plecam pentru ca vroiam sa vedem turnul Eiffel noaptea. Pîna sa-mi dau seama ce se întîmpla, am vazut un tort cu lumînari, șampanie și dintr-o data toata lumea din bar, nu numai colegii mei, au început sa îmi cînte «La mulți ani!». A fost foarte emoționant", a declarat Larry Maaronese.

Vineri, de la ora 22.15, la "Poveștiri de noapte" și sîmbata, de la 17.30, la "Poveștiri adevarate", cei care doresc sa vada cum au fost primele zile de filmare la Paris pot urmari un making-of.

Echipa Acasa TV, care a plecat la Paris vineri, s-a întors în București duminica seara, iar luni, la ora 10.00 au început primele filmari în Buftea cu Florin Zamfirescu, Natașa Raab, Vlad Zamfirescu și Andreea Patrașcu, protagonista telenovelei "Inima de țigan".