Ecoul placerii

Apropo.ro / 27.02.2002, 08:56
Ecoul placerii
Joaca-te cu zonele erogene ale partenerei si invata sa le faci sa comunice intre ele ca un ecou. Iti destainuim noi cateva tehnici prin care sa iti exciti partenera de doua ori in acelasi timp. Fiecare parte a corpului partenerei tale poate fi transformata intr-o zona erogena daca ii

Joaca-te cu zonele erogene ale partenerei si invata sa le faci sa comunice intre ele ca un ecou. Iti destainuim noi cateva tehnici prin care sa iti exciti partenera de doua ori in acelasi timp.

Fiecare parte a corpului partenerei tale poate fi transformata intr-o zona erogena daca ii acorzi atentia cuvenita. Trebuie doar sa stii cum sa mangai, cum sa apesi, cum sa lingi, sau cum sa sugi.

In plus, ar mai fi obiectele cu care intra in contact pielea partenerei. Daca o mangai cu limba ta uda, sau ii picuri putina ceara pe sfarcuri, in timp ce este legata la ochi, sau o gadili pe partile laterale ale sanilor, senzatiile pe care i le vei produce vor fi de fiecare data diferite. Ele vor oscila de la tandrete, la un fior masochist sau la o excitatie puternica.

Si acum, gandeste-te ca toate aceste feelinguri pe care prietena le va incerca se pot dubla. Adica, in timp ce se excita intr-un anumit loc, simte acelasi lucru si in altul. Faceti un experiment : mangaie-i clitorisul cu o mana , in timp ce cu cealalta, mangaie-i o alta parte a corpului, in acelasi ritm.

In acest fel, acesta zona devine la fel de sensibila ca si clitorisul si e ca si cum prietena ta ar avea doua zone erogene care comunica ( la fel ca la un spectacol sincron ).

Acesta tehnica se poate aplica cu succes si in cazul masturbarii. In timp ce-i masezi partenerei clitorisul, aplica-i putina crema pe alta parte a corpului. De exemplu pe sani. Incepe sa mangai, in acelasi timp cu mangaierile de pe clitoris, sanii si inainteaza cu miscari circulare inspre sfarcuri.

Incearca sa folosesti aceeasi presiune cand masezi aceste zone.Incearca sa iti imaginezi cum aceste zone comunica intre ele si astfel poti sa creezi o conexiune intre puncte de excitare, in corpul partenerei.

Incearca sa obtii o serie de climaxuri sexuale, dar cand alegi sa-i oferi orgasmul final, accelereaza ambele miscari. Senzatia va fi deplina si o va simti de la un capat al altuia al corpului, ca pe un fior continuu.

Andra MIron