Ed Sheeran anunţă primul concert în România

De: Cristiana Trifu / 20.09.2018, 13:02
Ed Sheeran anunţă primul concert în România
Megastarul mondial Ed Sheeran a anunţat astăzi că a inclus România în seria de spectacole pe care le va susţine anul viitor. În perioada mai-august 2019, turneul nou-anunţat se va desfăşura în Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi UK. Vânzarea biletelor începe pe 27 septembrie, la 10:00 ora Londrei, pentru toate spectacolele, anunţă organizatorii concertulului, Barracuda Music (http://www.barracudamusic.at ), prin intermediul Events (www.events.ro ).

Aflat în prezent în turneul mondial pentru promovarea albumului ‘Divide’, Ed nu este doar unul dintre cei mai de succes artişti contemporani, ci şi unul dintre cei mai solicitaţi. În cadrul turneului din această vară din UK, Ed a cântat în faţa a peste 1,1 milioane de spectatori, inclusiv în patru seri pe stadionul Wembley din Londra, susţinând astfel cel mai mare turneu al unui artist solo care a avut vreodată loc în UK.

Ed Sheeran – artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 (IFPI) – şi-a lansat cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, intitulat ‘÷’ (Divide) în luna martie a anului trecut. Cantautorul unei întregi generaţii, Ed a continuat să domine topurile muzicale din toată lumea încă de la lansarea albumului. Cu vânzări de peste 15,5 milioane de albume până în prezent la nivel mondial, ‘÷’ (Divide) a dat naştere hiturilor “Shape of You” (cel de-al treilea cel mai vândut single din toate timpurile în UK şi piesa cu cele mai multe redări în streaming pe Spotify), “Castle on the Hill”, “Galway Girl”, hitul Nr. 1 de Crăciun în 2017 în UK, “Perfect” şi “Happier”. Sheeran şi-a lansat albumul de debut, ‘+’ (Plus) în 2011, acesta având vânzări de 10 milioane de unităţi şi incluzând piesa de debut cu cele mai mari vânzări în UK din acel an, “The A Team”. În 2014, el a revenit cu cel de-al doilea album, ‘x’ (Multiply), aclamat de critici, şi care a inclus hitul global “Thinking Out Loud”. ‘x’ a ajuns Nr. 1 în topuri pe ambele maluri ale Atlanticului şi a fost recunoscut ca unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile de către The Official Charts Company – în prezent, acel album a vândut 16 milioane de copii în toată lumea, fiind certificat cu platină de 90 de ori pentru vânzări.

La finalul anului 2017, Ed a primit Ordinul de Excelenţă al Imperiului Britanic pentru serviciile sale aduse domeniilor muzicii şi acţiunilor caritabile. A câştigat o gamă largă de premii pe parcursul carierei sale, inclusiv 4 premii Grammy, 4 premii Ivor Novello, 5 premii BRIT Awards, 6 premii Billboard Awards – şi multe altele.

DESPRE POLITICA DE VÂNZARE A BILETELOR
Şi, deoarece Ed şi echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puţin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (şi posibil a treia şi a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărţii de identitate. La cerere, trebuie prezentată şi dovada plăţii biletelor.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea în zona de spectacol. Vă rugăm aduceţi un document de identitate valabil şi intraţi la spectacol împreună cu prietenii şi familia cu care aţi achiziţionat biletele.
Toţi clienţii sunt îndemnaţi să folosească doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afişată pe Edsheeran.com.
Pentru lista de întrebări şi răspunsuri, vă rugăm accesaţi –  Edsheeran.com sau eventim.ro
Pentru concertul din România din 3 iulie 2019, biletele se pot achiziţiona începând cu 27 septembrie, orele 12:00, de pe www.eventim.ro .