Ed Sheeran doboară record după record, cu albumul „X”

De: Cătălina Matei / 17.08.2014, 07:30
Ed Sheeran doboară record după record, cu albumul
Ed Sheeran a reuşit să se claseze cu albumul “X” pe primul loc în topurile din Marea Britanie, pentru a şaptea săptămână consecutivă, doborând astfel recordul deţinut de Adele încă din 2011. În plus, artistul se pregăteşte să rămână pe această poziţie pentru a opta săptămână la rând.

Mai mult decât atât, situarea pe primul loc este o premieră pentru un cântăreţ  britanic de la momentul din vara lui 2005 în care James Blunt a dominat topul cu albumul „Back to Bedlam”.

Ed a lansat săptămâna trecut un nou videoclip, pentru piesa “Don’t”, inclusă pe single-ul cu acelaşi nume care va fi disponibil începând cu 25 august.


“X” a depăşit deja cifra de 460.000 de copii vândute în Marea Britanie, întrecându-i astfel pe Coldplay în cursa pentru cel mai bine vândut album al anului în Regatul Unit.

Albumul „X” a avut parte de un debut în forţă odată cu lansarea primului single, „Sing”, o piesă dinamică  produsă de Pharell Williams, care a făcut senzaţie peste tot în lume şi care acum urcă şi la noi în ţară în topul difuzărilor radio.