Ed Sheeran pe 3 iulie la Arena Naţională din Bucureşti – program şi reguli de acces

Apropo.ro / 01.07.2019, 15:36
Ed Sheeran pe 3 iulie la Arena Naţională din Bucureşti – program şi reguli de acces
Ed Sheeran – artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 (IFPI) a inclus România în seria de spectacole ce promovează cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, intitulat ‘÷’ (Divide). Concertul va avea loc pe 3 iulie, pe Arena Naţională din Bucureşti. În deschidere, vor concerta doi dintre cei mai iubiţi tineri artişti ai momentului, James Bay şi Zara Larsson.

Reguli de acces:

Pentru a putea intra la spectacol, spectatorii trebuie să aibă asupra lor biletele cumpărate, confirmarea plăţii şi un act de identitate valid, cu poză. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a verifica actele de identitate la intrarea în incintă iar, la cerere, trebuie prezentată şi dovada plăţii
biletelor.

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis pe baza biletului valid si a actului de identitate. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Accesul pentru gazon se va face prin Str. Pierre De Coubertin, pentru Tribuna I Vest se face prin Str. Maior Coravu iar pentru Peluza Sud şi Tribuna II Est prin B-dul Basarabia.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugaţi să îşi păstreze locurile (pentru biletele cu loc) şi sectoarele (pentru biletele fără loc). Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete.

Despre politica de vânzare a biletelor

Pentru a împiedica eforturile de revânzare ne-etică a biletelor, preţurile absurde şi înşelarea fanilor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vând
personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet.

O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puţin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (şi posibil a treia şi a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărţii de identitate.

Re-personalizarea de ultim moment (în caz de boală sau de situaţii similare) poate fi făcută la punctele Eventim amenajate în ziua concertului, 3 iulie, la Arena Naţională.

Persoana care a preluat biletul trebuie să prezinte, pentru re-personalizare:

···Un act de identitate valid, cu poză, al persoanei care doreşte să re-personalizeze biletul

În cazul unei încălcări a Termenilor şi Condiţiilor sau a politicii de vânzare a biletelor, re-personalizarea nu va fi realizată.

Toţi clienţii sunt îndemnaţi să folosească doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afişată
pe Edsheeran.com.

Pentru lista de întrebări şi răspunsuri, vă rugăm accesaţi – Edsheeran.com sau eventim.ro
Accesul în zona de concert va începe la ora 16:00. Întrucât se pot crea cozi de aşteptare şi pot apărea întârzieri în program datorate traficului şi procesului de acces, spectatorii sunt rugaţi să ajungă cât mai din timp la porţile de acces. După deschiderea porţilor, accesul se va face pe toată durata evenimentului. Concertul are loc în aer liber.

Programul este următorul : accesul se face la orele 16:00, primul opening act, Zara Larsson va începe în jurul orelor 18:00, urmat de James Bay şi Ed Sheeran.

Cu ocazia concertului Ed Sheeran, programul Societăţii de Transport Bucureşti va fi prelungit până la ora 00:30.

Nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 6 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani pot intra numai în baza biletelor valide şi însoţiţi de un adult. Copiii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani pot intra neînsoţiţi în baza biletelor valide DOAR dacă prezintă o împuternicire semnată de un părinte/ tutore legal.

Este interzis accesul cu:

– rucsaci sau genţi de dimensiuni mari;

– sticle, conserve;

– mâncare sau băuturi de orice fel din afara incintei;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– Ipad-uri, tablete, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks;

– bannere sau postere de dimensiuni mai mari decât A3;

– umbrele (în caz de ploaie, doar pelerinele sunt permise);

– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil);

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

– animale de companie;

– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

La intrarea în incintă, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate. Organizatorii NU vor stoca şi NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului! Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.