Eddie Murphy cere test de paternitate dupa ce a parasit-o pe Mel B

Apropo.ro / 05.12.2006, 18:07
Eddie Murphy cere test de paternitate dupa ce a parasit-o pe Mel B
Actorul Eddie Murphy a parasit-o pe Mel B, fosta membra a trupei Spice Girls, însarcinata în sase luni, si a declarat ca va cere un test de paternitate pentru ca se îndoieste de faptul ca acest copil ar fi al lui, informeaza thisislondon.co.uk. Starul


Actorul Eddie Murphy a parasit-o pe Mel B, fosta membra a trupei Spice Girls, însarcinata în sase luni, si a declarat ca va cere un test de paternitate pentru ca se îndoieste de faptul ca acest copil ar fi al lui, informeaza thisislondon.co.uk.

Starul hollywoodian a facut aceste declaratii în timpul unui interviu pentru un post de televiziune destinat promovarii celui mai recent film al sau, „Dreamgirls”.

Eddie Murphy, în vârsta de 45 de ani, a fost întrebat: „Deci, esti fericit cu ea? Pentru ca este însarcinata cu copilul tau”. Protagonistul seriei „Dr Dolittle” a replicat „Faci presupuneri pentru ca nu mai suntem împreuna si nu voi sti al cui este acest copil pâna când nu voi face un test de paternitate. Nu ar trebui sa te pripesti cu concluziile”.

Zvonurile conform carora Scary Spice l-a speriat pe actor dupa ce l-a anuntat ca este însarcinata si-au facut aparitia luna trecuta, când starul din „Shrek” a fost vazut luând masa cu producatoarea de filme Tracey Edmunds, în vârsta de 39 de ani. Aceasta l-a acompaniat pe actor si la premiera de la New York a filmului „Dreamgirls” si a confirmat ca sunt împreuna „de o luna si jumatate”.

Murphy, care a divortat de sotia sa Nicole în aprilie, dupa un mariaj în urma caruia au rezultat cinci copii, a început o relatie cu Melanie Brown în vara. Presa mondena specula chiar o casatorie între cei doi.

Favorita fanilor Spice Girls, Mel B este originara din Leeds, dar s-a mutat la Los Angeles în urma cu trei ani, pentru a-si urma cariera de cântareata si actrita. Ea a lansat anul trecut un album solo, „L.A. State of Mind”. Cântareata mai are un copil, Phoenix-Chi, în vârsta de sapte ani, din casatoria cu fostul ei sot, dansatorul Jimmy Gulzar.

Mediafax