Edel pleaca la PSG

Apropo.ro / 12.07.2007, 17:55
Edel pleaca la PSG
Portarul de origine cameruneza Edel Apoula Edima Bete va parasi astazi cantonamentul Rapidului de la Crans Montana si va sosi in Romania, de unde, probabil maine, va pleca spre Paris St. Germain, clubul care l-a achizitionat definitiv, informeaza www.fcrapid.ro. Edel a evoluat pentru

Portarul de origine cameruneza Edel Apoula Edima Bete va parasi astazi cantonamentul Rapidului de la Crans Montana si va sosi in Romania, de unde, probabil maine, va pleca spre Paris St. Germain, clubul care l-a achizitionat definitiv, informeaza www.fcrapid.ro.

Edel a evoluat pentru Rapid in noua partide de campionat, la care se adauga cate o aparitie in Cupa UEFA si Cupa Romaniei.

Potentialul sau inlocuitor este goal-keeperul brazilian (cu cetatenie portugheza) Elinton Sanchotene Andrade. Acesta are 28 de ani si a mai evoluat la Centro de Futebol Zico (1998-2000), Clube de Regatas Flamengo (2003), Rio Claro FC (2003), Bangu Atlético Clube (2004), Fluminense FC (2004), Clube de Regatas Vasco da Gama (2005) si Ascoli Calcio (2006). Este posibil ca Andrade sa ajunga maine sau poimaine la hotelul „Aida Castel” din Crans Montana si sa prinda finalul cantonamentului efectuat de rapidisti in Elvetia.

Mirel Mircea