Edi Stancu, câştigătorul celei de-a patra ediţii „Poftiţi la Nea Mărin”, a donat premiul în valoare de 2000 de euro

De: Cristiana Trifu / 01.08.2018, 14:05
Edi Stancu, câştigătorul celei de-a patra ediţii „Poftiţi la Nea Mărin”, a donat premiul în valoare de 2000 de euro
Cea de-a patra ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzatã duminicã, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, nu a venit doar cu foarte multe provocări, ci şi cu o mulţime de surprize pentru vedetele invitate de data acesta de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului şi a terasei de pe malul Mării Negre- Rona Hartner, Edi Stancu, Ruby şi Dorian Popa, împreună cu Angie Cobuţ.

Aceştia au avut parte de sarcini la care nici nu se gândeau: au fost ospătari, entertaineri, oameni de serviciu, vânzãtori, au fãcut concurs de muls lapte, ba chiar au şi spãlat aeronave în Aeroportul din Tuzla. Şi deşi au întâmpinat o mulţime de probleme, cele mai multe cauzate chiar de cãtre competitorii lui, Liviu şi Andrei, Nea Mãrin şi invitaţii sãi au reuşit sã le depãşeascã pe toate, iar faptul cã au fost pe profit i-a oferit şi posibilitatea sã ofere premiul în valoare de 2000 de euro.

„Aşa cum am promis, ofer cei 2000 de euro celui care a fost cel mai responsabil, cel mai muncitor şi cel mai serios, aşa cã banii merg la Edi Stancu. Şi nu pentru cã e finul meu, ci pentru cã el chiar şi-a luat toatã treaba în serios!”, le-a mãrturisit Nea Mãrin, la încheierea acestei ediţii.
Emoţionat de moment, Edi a mulţumit coechipierilor şi a făcut un anunţ deosebit: banii câştigaţi vor fi donaţi copiilor orfani, pentru care a fost organizată petrecerea din această ediţie a emisiunii: „Sunt foarte fericit cã i-am cunoscut pe oamenii aceştia, îi iubesc pe toţi, sunt inspiraţie pentru mine!”, le-a spus Edi colegilor sãi.
O nouă ediţie ”Poftiţi la Nea Mărin”, cu alte patru vedete care vor fi nevoite să-l ajute pe Nea Mărin să menţină afacerea profitabilă, va fi difuzată luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.