Edi Stancu, cel mai nou membru al juriului de la „Dansez pentru tine”

Apropo.ro / 25.10.2012, 13:00
Edi Stancu, cel mai nou membru al juriului de la
Edi Stancu va face parte din juriul de la "Dansez pentru tine", în locul lui Cornel Patrichi.

Noul juriu de la „Dansez pentru tine”, ce va debuta pe micile ecrane începând cu 26 octombrie, ora 20.30 la ProTV, este format din Wilmark, Beatrice Rancea, Mihai Petre și Edi Stancu (care îl va înlocui pe Cornel Patrichi).

Edi Stancu are emoții fiind pentru prima dată în postura de jurat.”Sper să nu îmi stric prieteniile cu colegii mei, până acum eram noi contra juriului. Acum sunt de partea cealaltă„, a glumit el.

Wilmark, Beatrice Rancea, Mihai Petre și cel mai nou membru al juriului, Edi Stancu, au fost invitații Danei Rogoz la „De Suflet”, vedeta Pro TV Internațional profitând de prezența lor în platoul emisiunii pentru a afla informații din culisele show-ului „Dansez pentru tine„.

Și cum a 13-a ediție va începe vineri, la ora 20.30, Dana s-a pregătit cu multe întrebări pentru invitații săi, care au venit pentru prima dată la Pro TV Internațional, singura absență motivată fiind actrița Emilia Popescu.

Ei au povestit cum a început pentru fiecare aventură „Dansez pentru tine”, Wilmark și Mihai Petre fiind „veteranii” pentru că au dat note și au apreciat prestația concurenților încă din prima ediție. „Adevărul e că se vede pe părul lui că a fost încă de început„, a comentat Mihai Petre făcând referire la faptul că Wilmark a devenit foarte grizonat.

Citește mai multe detalii despre surprizele noului sezon Dansez pentru tine, ediția 13, pe Mediafax.ro