Edith Gonzalez a învins cancerul şi a renăscut. Fanii au parte de o surpriză

Apropo.ro / 17.07.2018, 11:11
Edith Gonzalez a învins cancerul şi a renăscut. Fanii au parte de o surpriză
Începând de luni, 23 iulie, îndrăgita actriţă Edith Gonzalez le dă întâlnire telespectatorilor la Happy Channel. “Salomé”, producţia Televisa care i-a adus frumoasei vedete un rol memorabil, va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 16.00.

După „Dragoste eternă”(„Vivir a distiempo”), serial sud-american difuzat în exclusivitate la Happy Channel, Edith Gonzalez revine la postul de televiziune în “Salomé”. Lansată în octombrie 2001, la Canal de las Estrellas, producţia Televisa s-a bucurat de un succes uriaş, ajungând să fie difuzată în numeroase ţări, câştigând astfel fani din diverse zone ale lumii. Producţia îi are ca protagonişti pe Edith Gonzalez şi Guy Ecker, urmărind povestea de iubire a celor două personaje – Fernanda (Salomé) şi Julio Montesino Valladares.

Fernanda lucrează ca dansatoare, la Salón D’Rubí, unde este cunoscută sub numele Salomé. A fost abandonată de mamă, iar acest cabaret i-a devenit pe lângă locul de muncă şi propriul cămin, mai ales că aici se află şi buna sa prietenă – Karicia(Niurka Marcos). Salomé este principala atracţie a salonului, cucerind bărbaţii cu mişcările ei. Dansul este pentru ea un refugiu care o ajută să uite de probleme şi de povestea tristă pe care o ascunde. Julio Montesino,un bărbat chipeş şi cu o situaţie financiară bună, este căsătorit cu Angela(Mónika Sánchez), o femeie grav blonavă. Diego (Sebastián Ligarde), fratele Angelei, locuieşte cu familia Montesino şi îşi petrece foarte mult timp la cabaret. Într-o seară de beţie, Diego ajunge acasă împreună cu Salomé şi cu Karicia, prilej cu care Salomé şi Julio se cunosc. Cei doi ajung să se îndrăgostească, şi deşi trăiesc o iubire profundă, relaţia lor întâmpină numeroase obstacole. Din distribuţie mai fac parte actori precum: María Rubio (Doña Lucrecia Valladares de Montesino), Patricia Reyes Spíndola(Manola), Aarón Hernán(Don Arturo Montesino).

În această vară, de luni până vineri, între orele 16.00-18.00, postul de televiziune Happy Channel aduce în atenţia publicului “Salomé”, o poveste de iubire, presărată cu numeroase secvenţe emoţionante şi intrigi.

Sursa foto: hepta.ro