“Edith Piaf de România”, despre cele mai mari pierderi din viaţa ei. A pierdut trei băieţi

Apropo.ro / 09.07.2018, 10:47
“Edith Piaf de România
Cântăreaţa Luminiţa Pauliuc, al cărei nume de scenă este Lorraine Baicu, este cunoscută ca “Edith Piaf de România" şi vine astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, unde vorbeşte despre viaţa ei incredibil de grea.

Artista a îngropat trei copii, toţi morţi la câteva ore de la naştere. În plus, a avut parte şi de două căsnicii ratate.
Când s-a căsătorit pentru prima dată, era profesoară de educaţie fizică şi sport. S-a îndrăgostit de Ovidiu, care era profesor de filosofie. A rămas însărcinată la vârsta de 23 de ani şi era atât de fericită, încât credea că are lumea la picioare. Insă totul s-a spulberat repede, întrucât în luna a şaptea, naşterea s-a declanşat subit.

„Am adus pe lume un băieţel, apoi am fost dusă în salon, să mă odihnesc. După numai o oră, surpriză! M-au apucat din nou contracţiile. Pe vremea aceea, nu exista ecograf, aşa că medicii abia atunci au constatat că mai am un copil în pântece. M-au băgat iar în sală şi am născut încă un băieţel”, povesteşte Lorraine Baicu.
La scurt timp însă, avea să trăiască tragedia vieţii ei. Ambii bebeluşi au mai supravieţuit doar câteva ore deoarece aveau malformaţii la inimă.
După un an a rămas din nou însărcinată şi a adus pe lume un băieţel. Soarta avea să fie cruntă şi de data aceasta, pentru că micuţul a murit la numai o zi, dintr-o greşeală medicală.

După cele trei pierderi de sarcină, rămâne însărcinată şi naşte o fată. Chiar şi după venirea micuţei pe lume, s-a simţit decepţionată şi s-a îndepărtat de soţul ei.
Cum a reuşit să treacă peste greutăţile pe care le-a trăit şi cum a reuşit “Edith Piaf de România” să-şi găsească liniştea şi fericirea, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.