Editia de colectie Acasa Magazin s-a epuizat în doua zile

Apropo.ro / 16.11.2006, 11:01
Editia de colectie Acasa Magazin s-a epuizat în doua zile
Editia de colectie "Rebelde, povestea unui succes", un produs editorial lansat luni pe piata de revista Acasa Magazin, va fi retiparita într-un tiraj suplimentar, dupa ce cel initial s-a epuizat în doua zile de la aparitia pe piata. Potrivit reprezentantilor Acasa Magazin, Editia de

Editia de colectie „Rebelde, povestea unui succes”, un produs editorial lansat luni pe piata de revista Acasa Magazin, va fi retiparita într-un tiraj suplimentar, dupa ce cel initial s-a epuizat în doua zile de la aparitia pe piata.

Potrivit reprezentantilor Acasa Magazin, Editia de colectie s-a bucurat de succes, motiv pentru care se va tipari un tiraj suplimentar. Noua serie de publicatii va aparea pe piata pe 20 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei, la pretul de coperta de 3,5 lei.

Editia de colectie lansata de Acasa Magazin se adreseaza fanilor telenovelei „Rebelde”, difuzata zilnic de Acasa TV, precum si celor care îndragesc formatia RBD. În 68 de pagini, în format mare, publicatia contine interviuri si fotografii exclusive, versurile celor mai iubite melodii ale RBD si opt postere cu protagonistii telenovelei.

Lansarea Editiei de colectie vine dupa ce Acasa Magazin si echipa de la „Povestiri adevarate” au realizat la Madrid materiale exclusive cu protagonistii telenovelei.

Mediafax