Ediția de duminică seară „Survivor România” a fost lider absolut de audiență

De: Ana Obretin / 14.02.2022, 14:18
Ediția de duminică seară

Ediția de duminică seară a emisiunii „Survivor România” a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19.58 – 22.59.

Astfel, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9,3 puncte de rating și 24.1% cotă de piață, față de locul 2, care avea 6,4 puncte de audiență și 16,6% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de românii au vizionat „Survivor România”, iar, în minutul de aur, la ora 20.47, peste 2,5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Duminică seară, victoriile s-au împărțit între Faimoși și Războinici la „Survivor România”

Faimoșii și Războinicii au înțeles că trebuie să se adapteze, să accepte noi curajoși în echipă și să o ia de la capăt pentru fiecare probă la care sunt supuși, se arată într-un comunicat remis Apropo de Pro TV. Marian Drăgulescu și Natalia Duminică s-au alăturat echipei Faimoșilor, în timp ce Doru Răduță și Oana Ciocan fac, de acum, parte din tribul Războinicilor. Cei patru sunt extrem de motivați să demonstreze că merită să facă parte din cel mai puternic show și au intrat direct în probele dificile din „Survivor România”.

Cele două probe ale serii au avut ca miză mâncarea! Dacă la primul joc, cel de recompensă, Războinicii au reușit o victorie convingătoare cu 10 la 6, la cel de-al doilea, un amuzant quiz, Faimoșii s-au impus cu 5 la 1. Astfel, membrii ambelor triburi au putut încheia ziua cu stomacul puțin mai plin și cu liniștea că următoarea probă îi va găsi mai bine pe fiecare dintre ei.

Emisiunea continu[ luni, de la 20:30, pe PRO TV. După finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor „Survivor: Extrashow!”.

CITEȘTE ȘI: PRO TV anunță că show-ul „Vocea României” revine

Foto: