Ediția de duminică „Survivor România” a fost lider de audiență

De: Ana Obretin / 11.04.2022, 11:33
Ediția de duminică

Ediția de duminică a emisiunii „Survivor România” a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:02.

Astfel, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8,5 puncte de rating și 21,1% cotă de piață, față de locul 2, care avea 6,4 puncte de audiență și 15,9% share. De-a lungul difuzării, peste 1,6 milioane de români au urmărit emisiunea „Survivor”, iar, în minutul de aur, de la ora 21:30, peste 2,1 milioane de telespectatori au ales să-și încheie săptămâna cu ochii pe reality show.

După Unificare, concurenții rămași în competiție au simțit că au depășit o nouă etapă importantă. Au învățat să conviețuiască pe aceeași insulă, să se adapteze la regulile celeilalte echipe și să depășească noi eliminări. Duminică seară, Faimoșii și Războinicii au avut parte de un nou șoc care le-a testat adaptabilitatea.

Prima luptă a serii a fost cea pentru recompensă, iar miza a fost una impresionantă: o vizită pe tărâmul maimuțelor, o zonă de interes din Dominicană, și o cină specifică zonei. După un început puternic al Războinicilor care au condus cu 3 la 0 și cu 8 la 4, Faimoșii au reușit o revenire de senzație. Cu o echipă formată doar din 4 jucători, aceștia au câștigat cu 10 la 8 și s-au bucurat de o zi pe cinste.

Cea de-a doua parte a serii a fost un film care părea de relaxare, dar s-a încheiat cu surprize neașteptate. Elena Chiriac și Ștefania Ștefan, cele două jucătoare care au reușit să aducă cele mai multe puncte pentru triburile lor, până în acest moment, și-au ales echipele pentru a juca un meci de volei și le-au numit Vulturii și Tigrii. Ce nu au știut a fost că, de fapt, acestea erau noile lor echipe din competiție. Asta au aflat abia la final de la Daniel Pavel: ”Începând din acest moment, din această seară, toată aventura o veți continua și o veți trăi în această formulă în care sunteți acum”, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Luni seară, Vulturii și Tigrii intră pentru prima dată în această formulă în lupta pentru Imunitate. O singură echipă își va asigura un Consiliu fără griji, în timp ce celălalt trib se va vedea nevoit să-și consolideze primele strategii de nominalizare și eliminare.

„Survivor: Extrashow” revine pe VOYO, la finalul emisiunii de pe TV. Zanni este pregătit să dezbată cele mai noi vești din Dominicană, alături de invitatul zilei.  Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO.

CITEȘTE ȘI: Posturile Pro TV Pro 2 și Pro X, redenumite Acasă, respectiv Pro Arena

Foto: Pro TV