Ediția de luni a show-ului „Survivor România” a fost lider de audiență

De: Ana Obretin / 26.04.2022, 10:09
Ediția de luni a show-ului

Ediția de luni seară a reality show-ului „Survivor România” a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 23:31.

Astfel, ]n rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8 puncte de rating și 23,9% cotă de piață, față de locul 2, care avea 3,4 puncte de audiență și 10,2% share. De-a lungul difuzării, peste 1,6 milioane de români au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:55, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV, transmite televiziunea, într-un comunicat remis Apropo.

O săptămână a Sărbătorii… încărcată de condiții climatice dificile, dar și de faptul că unul dintre Triburi și-a asigurat o noapte de somn într-o vilă în care existau paturi, dușuri și toate elementele care asigură confortul în viața de zi cu zi. Cam așa arăta tabloul zilei de luni în cea mai dură competiție, „Survivor România”. Însă nimic nu a mai contat când Vulturii și Tigrii au realizat că este momentul din săptămână când luptă pentru locul lor în show. După una dintre cele mai dificile nopți din cauza ploii extrem de dure, concurenții s-au văzut nevoiți să-și găsească energia și să intre pe traseu motivați de o afirmație a lui Daniel Pavel de la începutul probei. ”O zi în care performanța face diferența”, le-a zis acesta, iar asta s-a văzut în faptul că triburile au luptat pentru fiecare punct. O nouă ștafetă le-a adus victoria Tigrilor, aceștia așteptând liniștiți Consiliul.

De celalată parte, pentru Vulturi au urmat unele dintre cele mai neașteptate vești, într-un moment în care deja aveau emoțiile la cote înalte. ”Tribul care pierde nu mai dispută imunitatea individuală. Vorbim despre Imunitate Individuală, dar nu este reprezentată de colan, este derivată direct și nemijlocit din performanțele voastre de pe traseu, de mai devreme”, le-a spus Daniel Pavel. Astfel, Alex Delea și Doru Răduță au aflat că au avut cel mai bun timp și că vor face nominalizări. Până la finalul serii, Elena Chiriac, Alexandra Duli și Marian Drăgulescu și-au auzit numele și au ajuns la votul celor de acasă. Marți seară, spectatorii vor afla care va fi concurentul din echipa Vulturilor care va fi eliminat.

Zanni le aduce celor de acasă, marți seară, „Survivor: Extrashow”, pe VOYO, imediat ce se va încheia emisiunea pe TV. De această dată, invitat îi va fi Relu Pănescu, concurentul care a părăsit competiția săptămâna trecută.

CITEȘTE ȘI: Posturile Pro TV Pro 2 și Pro X, redenumite Acasă, respectiv Pro Arena

Foto: Profimedia Images