Editia de primăvară a tIMOn vine cu peste 5.000 de locuințe în București și țară

De: Carmen Ulian / 24.04.2014, 15:30
Editia de primăvară a tIMOn vine cu peste 5.000 de locuințe în București și țară
Ediția de primăvară 2014 a tIMOn - târgul Imobiliar Național, cea mai importantă expoziție de profil din România, va avea loc în perioada 24-27 aprilie în Piața Constituției.

Ajuns la a XXIV-a ediție, tIMOn va aduce un număr record de oferte exclusive, peste 1.500 de locuințe fiind promovate cu caracter exclusiv în cele patru zile ale evenimentului.

În total, la tIMOn cei care vor să cumpere o locuință pot găsi oferta a peste 200 de ansambluri rezidențiale atât în zone centrale cât și semicentrale și periferice, dar și în țară, acoperind toate categoriile de preț și nevoi.

Organizatorii tIMOn pun la dispoziția celor interesați să cumpere o locuință o ofertă de circa 5.000 de locuințe finalizate, cu prețuri pornind de la 21.500 euro pentru o garsonieră în sectorul 4. Cele mai ieftine apartamente de 2 camere vor fi vândute la prețuri începând de la 26.500 euro (Sectorul 4 București), în timp ce prețurile minime pentru apartamentele de 3 camere sunt de 34.500 euro.

Un segment important din oferta imobiliară prezenta la târg este reprezentată de vile, cel mai mic preț pentru o astfel de locuința fiind de 50.000 € (ansamblu rezidențial în Corbeanca)

Cel mai mare preț la târg este de 1,5 milioane euro, pentru o vilă în zona Domenii.

Pe lângă locuințele tradiționale și în acest an la târg va fi disponibilă la vânzare și casa de vacanță pe roți, cu living, dormitor, baie și bucătărie, la prețuri începând de la 9.000 euro.

La tIMOn vor participa peste 100 de companii imobiliare dezvoltatori, agenții, brokeri, companii de consultanță, precum și Agenția Națională pentru Locuințe (ANL).

ANL, la a doua prezenta consecutivă în cadrul tIMOn, va aduce în atenția publicului oferta de locuințe derulate prin programe precum „Locuințe pentru tineri”sau „Locuințe prin credit ipotecar”.

Prezenta ANL pentru a doua oară consecutiv arata calitatea expoziției pe care o organizăm de șapte ani. Într-o perioadă în care timpul este extrem de important pentru toată lumea, aducerea într-un singur loc a întregii oferte de locuințe din București este un element care ne distinge față de celelalte evenimente de același tip” (Vlad Vlasceanu, director tIMOn).

Discounturile și ofertele sunt nelipsite și la această ediție a târgului, cei mai mulți dintre expozanți oferind locurile de parcare, boxe sau bucătarii utilate, incluse în prețul de vânzare al locuinței. Astfel, cumpărătorii pot face economii de până la 15.000 de euro doar din aceste facilități.

Alte oferte pe care dezvoltatorii le pregătesc în cadrului târgului sunt discounturi care merg până la câteva mii de euro sau la 20% din valoarea inițială, vouchere cadou sau vacanțe pentru două persoane la Praga, Istanbul sau Viena.

tIMOn nu este doar locul de lansare de noi proiecte imobiliare, ci și cea mai bună platformă pentru consultanții imobiliari pentru promovarea celor mai inedite produse de atragere a cumpărătorilor.

Unul dintre acestea este Upgrade imobiliar, „Schimba locuința ta veche cu una nouă„, un produs realizat de Coldwell Banker Affiliates of România, care încurajează achiziția unei proprietăți noi achitând contravaloarea acesteia (integral sau parțial) cu prețul obținut pe apartamentul vechi aflat în proprietate.

tIMOn este cel mai important eveniment imobiliar din România, în cadrul unei expoziții unice, oferind 2.000 metri pătrați spații de expoziție indoor și 2.000 metri pătrați expoziție outdoor.

Programul de vizitare a tIMOn este de joi până sâmbătă de la ora 10.00 la 20.00 și duminică între 10.00 și 17.00.