Ediția de vineri „Românii au talent” a fost lider de audiență

De: Ana Obretin / 19.03.2022, 11:14
Ediția de vineri

Ediția de vineri „Românii au talent” a fost lider de audiență în intervalul orar 20:28 – 24:01.

Astfel, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.2 puncte de rating și 35,7% cotă de piață, cifre de aproape 3 ori mai mari față de locul 2 care avea doar 4,6 puncte de audiență și 13,5% share. De-a lungul difuzării, aproape 2,4 milioane de români s-au bucurat de o nouă seară excepțională, iar în minutul de aur, la ora 21:46, aproape 3,2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

Vineri seară, după ce au primit 3 sau 4 de DA, s-au calificat mai departe: Sofia și Ștefania Bojoga, Constantin Costea, Willard Wilson, Victor Granețki, Act4Slovakia, Kaloyan Yavashev, Maria Hăulică, Cătălina Hurjui, Valerii Hrishanin, Echipa Risk, Daniela Levina, Roberto Bunea, Marius Mateș și Mega Crew.

Momentele favorite ale telespectatorilor din edițiile de până acum, dar și emisiunea online „Backstage Show” cu Pavel Bartoș și Smiley, se pot vedea vedea în exclusivitate pe VOYO.

CITEȘTE ȘI: Posturile Pro TV Pro 2 și Pro X, redenumite Acasă, respectiv Pro Arena

PRO TV anunță că show-ul „Vocea României” revine

PRO TV a fost cel mai urmărit post de televiziune românesc în 2021

Foto: Pro TV