Editia lunii iulie a Premiilor VIP

Apropo.ro / 04.08.2006, 19:19
Editia lunii iulie a Premiilor VIP
Pe 2 august a avut loc la Grand Hotel Phoenicia din Bucuresti editia lunii iulie a Premiilor VIP. O prezenta plina de verva si asa cum o stim mereu pusa pe glume, Gianina Corondan a fost cea care alaturi de Cristi Brancu a prezentat acesta editie a premiilor VIP. Prima


Pe 2 august a avut loc la Grand Hotel Phoenicia din Bucuresti editia lunii iulie a Premiilor VIP.

O prezenta plina de verva si asa cum o stim mereu pusa pe glume, Gianina Corondan a fost cea care alaturi de Cristi Brancu a prezentat acesta editie a premiilor VIP.

Prima vedeta care a urcat pe scena a fost o figura noua si extrem de pitoreasca a muzicii romanesti … sau sud-americane, nimeni alta decat Analia Selis, venita impreuna cu sotul sau.

Ea a fost cea care a acordat primul premiu al serii – Evenimentul lunii pentru Liberty Parade, premiu ridicat de o voce inconfundabia a Radio 21: Razvan Popescu.

Al doilea premiu, pentru Contributia Tinerilor la Dezvoltarea Societatii a facut furori printre domnisoarele aflate in sala. Desi are numai 22 de ani, impliniti luna trecuta, Bogdan Farsirotu, este cel care a primit acest premiu.

A reusit ca la finalul premiilor sa stranga in jurul lui o multime de domnisoare pentru a le da autografe.

Doua dintre cele patru premii speciale au adus in fata publicului performeri care nu au mai venit niciodata la premiile VIP. Doua echipe premiate, ambele de aur, castigatoare ale titlurilor europene din aceasta luna: echipa feminina de spada (Anamaria Branza, Loredana Iordachioiu, Iuliana Macesanu, Anca Bacioiu) si echipa masculina de sabie care a fost reprezentata de directorul Federatiei de Scrima Octavian Zidaru.

Daca Bogdan Farsirotu a fost cel care a facut ca junele sa intoarca capul dupa el, de partea cealalta, fetele de la spada au facut pur si simplu furori in sala prin prezenta lor.

Badia Ernest Maftei nu a scapat nici un moment sa le admire si sa faca poze cu ele, pentru ca iubeste prea mult femeia ca sa se poata satura chiar si acum la…. a doua tinerete si mai ales daca Dumnezeu a dat el de ce sa nu ia?!?.

Un alt premiu special a fost acordat unui mare campion, care este premiat de fiecare data cand mai aduce un brat de medalii Romaniei.

Asadar, dupa ce a adus cu mainile sale un numar impresionant de titluri si dupa ce anul trecut a castigat la Superlativele VIP un trofeu, Ivan Patzaichin, caci despre el este vorba, nu putea sa primeasca premiul decat din partea unui om care aduce parfumul de glorie al marilor sportivi in viata noastra: Dumitru Graur.

Un om de televiziune care a decarat ca s-a simtit excelent la aceasta editie mai mult sportiva. Venit impreuna cu sotia, a avut o problema in a alege locul unde sa stea… vrand sa fie cu toata lumea sportului.

Unul dintre prezentatorii de televiziune care a primit de la postul sau un cadou sa faca o emisiune de la Saint-Tropez a fost poate, cea mai solicitata vedeta sa faca poze si cel care a primit in dar o caricatura. Dan Negru,a primit premiul Special de la un mare om de sport, care la randul sau a participat si el la jocurile de la Saint-Tropez: Ion Craciunescu.

Premiile de Excelenta au fost acordate pentru doi artisti de mare valoare: Badia Ernest Maftei (foto 1 – c) si Aura Urziceanu (foto 2 – s). Doua prezente care au incantat pur si simplu audienta. Asa cum ne-a spus, Badia a venit impreuna cu fiul sau, dar nu-l incurca sa se uite prin sala la… ce e frumos, mai ales ca… vrea sa mai vina si data viitoare, ca cine stie…!?.

Vocea romaneasca de rang international a legendelor jazz-ului, Aura Urziceanu a fost premiata de un alt invingator al vietii nimeni altul decat Cornel Constantiniu, care a facut tot posibilul sa ajunga la premii, vizibil emotionat de faptul ca a fost ales sa acorde acest premiu unei mari doamne a jazz-ului romanesc.

Cum aproape toata seara a fost dedicata mai mult sportului, premiul mass-media a fost acordat unui campion de cursa lunga al presei sportive, care a reusit sa faca performanta la fiecare ziar la care a lucrat cu aceeasi echipa de 15 ani de zile, dupa cum a spus chiarÂ… Ovidiu Ioanitoaia.

Premiul Arte acordat Spectacolului „Jesus Christ Superstar” a fost cel care a incheiat premiile din aceasta luna. Alegerea celui care a inmanat premiul nu a fost deloc intamplatoare, pentru ca laureatul Adrian Pintea, il iubeste asa cum il iubesti pe cel care-ti daruieste magie in viata: Ovidiu Lipan Tandarica!

Gala a fost incheiata de o voce mult asteptata, cea a Crinei Matei (foto 2)!

Revista VIP

Tags: