Ediția „Survivor România” de duminică a fost lider absolut de audiență

De: Ana Obretin / 14.03.2022, 11:42
Ediția

Ediția de duminică seară a emisiunii „Survivor România” a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:33.

Astfel, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11,2 puncte de rating și 28% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6,7 puncte de audiență și 16,8% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români au urmărit aventurile concurenților, iar, în minutul de aur, la ora 22:27, peste 2,5 milioane de telespectatori au ales să-și încheie seara cu ochii pe „Survivor România”, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Seara trecută a început cu o mare surpriză pentru concurenți. Două noi jucătoare s-au adăugat competiției. Mari Fica, o cunoscută campioană la atletism, cu peste 120 de medalii câștigate în carieră, este noua membră a echipei Faimoșilor și este decisă să meargă până la capăt. În tabăra Războinicilor și-a găsit locul Mihaela Stan, o tânără antrenoare de înot, venită în competiție cu speranțe mari de a demonstra ceea ce poate.

Cu forțe noi în fiecare echipă, triburile au luptat incredibil! Faimoșii au condus cu 9 la 3, însă s-au văzut egalați. După o ștafetă puternică, CRBL a adus punctul final și le-a adus colegilor săi ocazia de a se bucura de o cină copioasă, după o lungă pauză fără prea multe resurse! Consiliul de Exil a continuat să producă reacții surprize: Ștefania Ștefan a decis să-l trimită, iar, pe Doru în Exil, în timp ce TJ l-a ales pe CRBL să stea o săptămână departe de echipă!

Emisiunea continuă luni seară, de la 20.30 La finalul ediției pe TV, revine „Survivor: Extrashow” pe VOYO! Zanni o va avea alături de el pe Ramona Crăciunescu, Războinica eliminată de curând din competiție pentru a afla cum se simte aceasta după revenirea acasă.

CITEȘTE ȘI: PRO TV anunță că show-ul „Vocea României” revine

Foto: Pro Tv