Ediţie specială cu ocazia Nunţii Regale: Transmisiune în direct de la Castelul Windsor

De: Cristiana Trifu / 11.05.2018, 11:38
Ediţie specială cu ocazia Nunţii Regale: Transmisiune în direct de la Castelul Windsor
Prinţul Harry al Marii Britanii şi iubita sa, Meghan Markle, se căsătoresc pe 19 mai 2018, motiv pentru care în cadrul Observator va fi difuzată o ediţie specială care marchează importanţa acestui moment pentru poporul britanic şi Familia Regală. Sâmbătă, 19 mai, între 14:00 şi 16:00, Mihaela Cãlin va transmite în direct pentru telespectatorii Antenei 1 imagini de la desfãşurarea marelui eveniment.

„O să plec la Londra pe 16 mai, pentru că vreau să mă adaptez şi să intru în starea sărbătorii, ce este un eveniment naţional până la urmă. Este o etapă importantă în istoria familiei, iar nunta prinţului Harry se va desfăşura conform protocolului regal. Sunt foarte entuziasmată şi abia aştept să iau pulsul acestui moment şi să îmi reconfirm că iubirea pe care o are poporul faţă de casa regală este motivul pentru care fiecare cetăţean britanic va participa la această căsătorie: fie prin prezenţă, fie cu sufletul.

Aştept cu nerăbdare acest eveniment, deoarece aduce nişte obiceiuri pe care suntem tentaţi să credem că le-am lăsat în trecut, o anumită rigoare îmbinată cu elegantă, ce ne demonstrează că istoria se îmbină frumos cu dinamismul prezentului. Mai mult decât atât, fascinant pentru toţi este faptul că o vedetă va intra în Familia Regală. Nu este un lucru nemaivăzut, s-a mai întâmplat ca o actriţă să devină prinţesă, dar este un eveniment foarte interesant. Meghan Markle se bucură de popularitate, de aceaa vom putea observa cum simpatia tinerei se va transfera asupra membrilor Casei Regale.
Prin prezenţa mea la Castelul Windsor, pe 19 mai, vreau să le arãt românilor ce se va întâmpla la Londra, chiar din inima evenimentului, ce înseamnă să ajungi prinţesă şi cum va decurge totul. A ajunge la acest rang este un vis, însă a fi prinţesă vine la pachet cu multă responsabilitate, rigori şi restricţii ce nu pot fi încălcate.”

Detaliile unei nunţi grandioase, cele mai importante momente din zi, dar şi punctul culminant în care prinţului Harry şi Meghan Markle vor spune “Da!” în faţa unui întreg popor fascinat de o poveste de dragoste cu titlu nobiliar, toate acestea vor face parte din ediţia specială Observator, care va începe la 14:00, pe 19 mai. Mai mult decât atât, începând cu weekend-ul acesta, tot în cadrul Observator, vor fi difuzate o serie de materiale destinate Nunţii Regale, în care telespectatorii pot afla şi mai multe informaţii despre acestă ceremonie strălucitoare, ce va avea loc chiar la 7 ani de la căsătoria fratelui lui Harry, Prinţul William, cu Kate Middleton, ce a avut loc pe 29 aprilie 2011.

“Din weekend vom avea în cadrul jurnalelor Observator materiale speciale, în care vom discuta despre lista de invitaţi a celei mai aşteptate nunţi din an, despre viitoarea prinţesă şi trecutul său, despre cariera ei şi despre cum a început această frumoasă poveste de dragoste cu prinţul Harry. El este un personaj foarte interesant, deoarece este o personalitate atipică Familiei Regale. Mereu s-a aflat în centrul atenţiei, a fost foarte aproape de oameni şi a trăit totul vizibil, ca un om obişnuit, spre deosebire de restul membrilor din Casa Regală.”, declară Mihaela Călin.