Ediţie specială în Duminica Floriilor, la “Next Star”

Apropo.ro / 03.04.2015, 11:05
Ediţie specială în Duminica Floriilor, la “Next Star”
In Duminica de Florii, la Antena 1, cei cinci juraţi de la “Next Star” – Lora, Maria Cârneci, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru – vin pentru prima oară cu oamenii dragi, într-un platou de televiziune.
Pepe se va afla alături de soţia sa, Raluca, de fiica lor, Maria, de mama sa şi de nepotul său, Santino. Connect-R va veni cu soţia, Misha, cu fiica lor, Maya, şi cu tatăl său. Maria Cârneci se va afla alături de soţ, fiu, noră şi de nepoţica ei, “comoara casei”, Marie-Rose. Lora va veni însoţită de mama şi fratele ei, iar Vasile Muraru o va avea lângă el pe fiica sa, Sânziana, viitor medic. Cu toţii se vor aşeza în locul destinat juraţilor, ca să urmărească şi să comenteze prestaţiile artistice ale micilor şi talentaţilor concurenţi. Părinţii vedetelor vor face dezvăluiri din copilăria vedetelor, iar copiii juraţilor vor cânta şi dansa laolaltă cu micii concurenţi.
 
Şi în această ediţie, copiii înscrişi la “Next Star” vor uimi juriul şi publicul cu talentul lor. Duminică seara, în concursul de la Antena 1 va participa Vanessa, o fetiţă care, cu vocea ei, a cucerit Germania şi Elveţia. Copila, în vârstă de 11 ani, a câştigat numeroase premii la concursurile muzicale internaţionale şi vine acum în România ca să-şi demonstreze talentul. Care sunt originile Vanessei, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică seara. 
 
Tot atunci vine şi Bianca, o copilă de 9 ani, din Otopeni, care face gimnastică de performanţă. Fetiţa a obţinut până acum 12 medalii şi 8 cupe la concursurile sportive la care a participat şi a fost aleasă de Nadia Comăneci să apară alături de ea într-un clip. Din ce cauză o va face Dan Negru să plângă pe mica sportivă, telespectatorii vor afla în Duminica Floriilor.
 
Cine sunt ceilalţi cinci concurenţi şi ce alte surprize le-a pregătit Dan Negru copiilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, 4 aprilie, de la ora 20.30, într-o ediţie de sărbătoare a show-ului “Next Star”.