Ediție specială. Ioana Dichiseanu invitată la ALTCEVA cu Adrian Artene la un an de la moartea tatălui său, Ion Dichiseanu

De: Ana Obretin / 19.05.2022, 23:00
Ediție specială. Ioana Dichiseanu invitată la ALTCEVA cu Adrian Artene la un an de la moartea tatălui său, Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor Ion Dichiseanu, este invitată la podcastul ALTCEVA al soțului său, Adrian Artene vineri, 20 mai, începând cu orele 19.00, când se împlinește un an de la trecerea în neființă a tatălui său, Ion Dichiseanu.

Marele actor Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai anul trecut, la vârsta de 87 de ani și a fost înmormântat cu onoruri militare în cimitirul Bellu.

„Tata este în continuare prezent, va fi mereu cu noi, în inima mea, a noastră, el e îngerul care ne va proteja întotdeauna. Tata rămâne aici, în inima mea și a tuturor celor care l-au iubit!” spunea Ioana atunci.

La un an de la moartea marelui actor, fiica acestuia încearcă să-i păstreze memoria vie, fondând, în acest sens, Festivalul Ion Dichiseanu, care va începe vineri, 20 mai, la Adjud, orașul natal al maestrului. Timp de trei zile, în perioada 20-22 mai, în cadrul Festivalul avea loc proiecții de filme, piese de teatru, lansări de carte și concerte ale unor cunoscuți artiști.

Urmărește interviul integral cu Ioana Dichiseanu, vineri, 20 mai, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

CITEȘTE ȘI: Cu o experiență de peste 25 de ani în presa din România, Adrian Artene, directorul editorial al Grupului Gândul, lansează podcastul ALTCEVA

Foto: Grupul Gandul