Ediţie specială „Neatza cu Răzvan şi Dani”: matinalii vor transmite live de la întâlnirea de 20 de ani de liceu

Apropo.ro / 23.05.2018, 11:10
Ediţie specială „Neatza cu Răzvan şi Dani”: matinalii vor transmite live de la întâlnirea de 20 de ani de liceu
Au reuşit de-a lungul anilor să realizeze cel mai urmărit matinal din România, dar pe Răzvan şi Dani nu îi leagă doar platoul emisiunii Neatza, ci şi foarte multe amintiri pe care le-au construit împreună din perioada în care erau doar doi prieteni pe băncile şcolii. Tocmai din acest motiv, vineri, 25 mai, de la 08:00, cei doi prezentatori vor transmite live de la întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului. Ediţia specială va avea o gazdă aparte şi în platou, Horia Benciu, care le-a dat ştafeta matinalilor acum 10 ani şi care va fi alături de cei doi în această zi.

Emoţiile sunt mari, iar amintirile pe care le-au depănat de multe ori în faţa telespectatorilor vor prinde acum contur, căci Răzvan şi Dani vor fi prezenţi la strigarea catalogului. Cei doi au absolvit acelaşi liceu din Reşiţa, iar în ciuda faptului că nu au anticipat în vremea aceea succesul ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, au lucrat cot la cot pentru visurile lor. Ideea acestei transmisii speciale a existat în cărţi de foarte mult timp, iar vineri, 25 mai, va deveni şi realitate: „Când Neatza a împlinit 7 ani am vrut să transmitem de la Reşiţa, dar un cod roşu de ninsoare ne-a ţinut cantonaţi în Bucureşti. De mult am încercat întoarcerea asta, acum ne-a şi ieşit. Ne-a ajutat foarte mult echipa care stă în spatele proiectului Neatza, dar şi > Horia Brenciu ce ne va ţine locul vineri, în platou. Va fi o transmisie încărcată de multe amintiri şi multe emoţii, sper că voi putea trece peste toate acestea. Sunt sigur că vom oferi un moment foarte frumos.”, a declarat Răzvan Simion.

La fel de entuziasmat este bunul său prieten, colegul de platou Dani Oţil, care mărturiseşte că această întâlnire nu va fi doar o ocazie de a-şi revedea colegii, ci şi o confirmare că a reuşit să îşi îndeplinească toate obiectivele propuse în perioada în care visele nu au limite – adolescenţa : ,,Aşadar, vineri vom fi ca orice om normal la întâlnirea de 20 de ani de liceu, prezenţi la strigarea catalogului. Va fi foarte interesant, căci pe unii colegi nu i-am văzut de 10 ani, pe alţii chiar de când am absolvit. Dirigul meu, care a fost şi meditatorul lui Răzvan, a făcut un lucru interesant când am ajuns în clasa a-12-a: a adus un cameraman şi a înregistrat pe o casetă video gânduri şi propuneri ale tuturor elevilor despre cum vor fi ei la întâlnirile de 10 şi 20 de ani. La întâlnirea de 10 ani am realizat că deja reuşisem să fac o mare parte din ceea ce îmi propusesem, iar acum va fi cu adevărat şocant pentru că nu mai îmi aduc aminte exact ce am zis pe filmuleţ. Vreau să văd dacă am bifat tot ce am promis. Va fi o întâlnire extrem de emoţionantă, pentru că mă leagă foarte multe lucruri de liceu, mult mai multe ca de facultate. Perioada studenţiei a fost puţin mai diferită, deja munceam. Cu liceul am o conexiune aparte: încă ştiu tot catalogul pe derost, îmi amintesc cum eram organizaţi în bănci şi ştiu multe lucruri despre cei care mi-au fost colegi. Va fi

foarte interesant. În platou, desigur, va fi o ediţie specială cu Horia Brenciu la butoane, după foarte mulţi ani.”
Energic, plin de viaţă şi cu un entuziasm care îl caracterizează, Horia Brenciu va fi alături de cei doi matinali din platoul emisiunii, de unde va prezenta începând cu ora 08:00. Răzvan şi Dani au devenit un brand al bunei dispoziţii, căci în fiecare dimineaţă au reuşit să aducă zâmbetul pe buzele telespectatorilor printr-un show original, iar vineri, 25 mai, îi vor surprinde pe cei din faţa micilor ecrane cu o altă transmisie în premieră – strigarea catalogului la întâlnirea de 20 de ani de la terminarea liceului.