Ediţie specială: “Te pui cu Dinescu şi Bendeac?”

De: Cătălina Matei / 13.02.2017, 14:46
Ediţie specială: “Te pui cu Dinescu şi Bendeac?”
Mihai Bendeac şi Mircea Dinescu vin miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o ediţie specială a emisiunii “Te pui cu blondele?”, intitulată... “Te pui cu Dinescu şi Bendeac?”.

O ediţie de colecţie, în care cei doi invitaţi ai lui Dan Negru nu doar că se vor confrunta pe teme de cultură generală cu cele 50 de fete şi vedete din platou, printre care Crina Matei, Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, Andrei Duban, Anisia Gafton ori Kamara de la “Alb Negru”, ci vor spune poveşti neştiute şi vor face mărturisiri interesante.

Mircea Dinescu îşi va aminti întâmplări trăite alături de Fănuş Neagu şi Marin Preda şi va povesti cum a picat la Teatru, după ce a recitat poezia sa, „Sunt tânăr, Doamnă”, devenită ulterior atât de cunoscută, în interpretarea lui Florian Pittiş. De ce nu a reuşit Mircea Dinescu să-l întâlnească niciodată pe Florian Pittiş, telespectatorii vor afla miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, în quizz-show-ul prezentat de Dan Negru. Tot atunci, poetul va avea parte de o mare surpriză: îşi va reîntâlni profesorul de matematică din liceu, care l-a susţinut de la primele versuri, în ciuda notelor proaste pe care elevul Dinescu le-a avut la această materie. Ce-şi vor spune cei doi la emoţionanta revedere, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri seara.

La rândul său, Mihai Bendeac va povesti cum a creat personajul Dinescu pe care l-a jucat de atâtea ori în show-ul său, “În puii mei”, va spune interesante poveşti din culisele filmărilor peliculei “Operaţiunea Monstrul” şi îşi va aminti întâmplări care-i au ca protagonişti pe Gheorghe Dinică şi Dumitru Rucăreanu.

Întrebarea-vedetă a acestei ediţii le va fi adresată celor din platou de cunoscutul actor Ion Dichiseanu.

Dacă Mircea Dinescu şi Mihai Bendeac vor reuşi că câştige această ediţie a show-ului de cultură generală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 15 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.