Ediţii speciale de Crăciun: 5 zile de magie pentru toată familia

De: Cristiana Trifu / 20.12.2017, 14:15
Ediţii speciale de Crăciun: 5 zile de magie pentru toată familia
Zilele speciale sunt sãrbãtorite cu programe speciale, astfel cã timp de cinci zile, de Crăciun, Antena 1 a pregătit o mulţime de surprize pentru întreaga familie. Ştefan Bănică, Dan Negru, Mirela Vaida, Fuego, nea Mărin vor fi alături de telespectatorii Antena 1 într-o serie de ediţii speciale de Crăciun.

”Guess My Age – Ghiceşte vârsta”, cel mai nou show al Antenei 1, prezentat de Dan Negru,  a pregătit pentru sâmbătă, 23 decembrie, ora 20.00, o ediţie de sărbătoare, ai cărei invitaţi sunt Mirela Vaida, nea Mărin Barbu şi Fuego. Cele trei vedete vor trebui să ghicească cu exactitate vârsta a şapte personaje, necunoscuţi şi persoane publice, care vor apărea în faţa lor şi astfel să câştige cât mai mulţi bani, pe care să-i dăruiască Arianei Gabriela, o fetiţă de nouă ani, din Roman. Ariana este unul dintre cei 164.000 de copii ai căror părinţi lucrează în străinătate, pentru a le putea oferi copiilor lor un viitor mai bun.

În seara de Ajun, pe 24 decembrie, de la ora 20.00, Antena 1 va difuza filmul de desene animate ”Frozen – Regatul de gheaţă”. Anna şi Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pleacă într-o călătorie prin regatul de gheaţă pentru a o găsi pe Căriasa Zăpezii şi pentru a salva regatul de la un destin înfiorător. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. 

Aventura continuă de la ora 22.00 în ”Tomorrowland”! George Clooney se află într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic iar pentru a salva Pământul trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland. Acesta este tărâmul din care a fost izgonit pe când era copil de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Hugh Laurie) exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu.

În prima şi a doua zi de Crãciun, echipa „Neatza cu Răzvan şi Dani” le aduce telespectatorilor douã ediţii de poveste: într-un decor de vis, împodobit ca pentru marea sărbătoare. Invitaţi unul şi unul îi vor colinda pe simpaticii matinali: Rona Hartner, Nicole Cherry, Matteo, Alex Velea, Claudia Pavel şi Cristina Spãtar sunt doar câţiva dintre cei care le vor cãlca pragul în prima zi de sãrbãtoare.

„De 10 ani, de Crãciun spunem „Bunã dimineatza!” la Antena 1, aşa cã şi Crãciunul 2017 îl petrec cu echipa de la Neatza. Vlãdutz gãteşte senzaţional, Flavia e specialistã la despachetat cadouri, Dani se ocupã de decoraţiunile de Crãciun, Amalia asorteazã bradul conform ultimelor trenduri, iar Oprişan filmeazã totul pentru a1.ro”, declarã Rãzvan Simion. Pentru prima zi de Crãciun, matinalii au pregãtit „un festin culinar pentru care am deranjat toţi vecinii studioului, iar toate preparatele, pregãtite special pentru acea zi de catre bucãtari de renume sunt donate în scop caritabil. Am pregãtit şi o cutie buclucaşã a lui Moş Crãciun, din care invitaţii îşi primesc cadourile, în funcţie de cât de cuminţi au fost în 2017”, mai completeazã Rãzvan. A doua zi de sãrbãtoare, echipa Neatza îşi invitã telespectatorii sã urmãreascã o punere în scenã a unor obiceiuri cât se poate de româneşti, în cadrul unei petreceri altfel. „Ne-am gândit exact la genul de petrecere cu neamurile care vin în vizitã de sãrbãtori, deşi tu nu i-ai vrea neapãrat la masa de Crãciun”, a mai spus Rãzvan Simion.

Ediţii speciale de sãrbãtoare au pregãtit şi „Prietenii de la 11”, în prima şi a doua zi de Crãciun. „Crãciunul se petrece alãturi de toţi cei dragi, iar noi suntem foarte bucuroşi sã fim alãturi de telespectatori în prima şi a doua zi de Crãciun. Aducem în casele românilor tradiţii din toate colţurile ţãrii, pe unele dintre ele chiar am încercat sã le şi punem în practicã. De exemplu, împreunã cu Tara, ne-am aşezat sub brad şi ne-am uitat într-un vas cu apã, ca sã ne vedem alesul. Ce-a ieşit…nici nu vã pot spune”, povesteşte Diana râzând. Printre colindãtorii care le-au trecut pragul în zilele de sãrbãtoare se numãrã Amna, Roxana Nemeş, Fly Project, Sofia Vicoveanca, Andreea D, Tara, Grupul Mândre Trotuşene, Diana Matei şi taraful Cleante, alãturi de care Florin Ristei le pregãteşte un moment muzical de excepţie.
 

Luni, în ziua de Crăciun, de la ora 20.00, telespectatorii pot păşi din nou pe un tărâm de poveste prin filmul de desene animate ”Frumoasa şi Bestia”. Frumoasa este o fată nemulţumită de viaţa dintr-un orăşel provincial al Franţei, care încearcă să respingă dovezile de afecţiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinţ tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă, pentru că nu putea să iubescă. Singura şansă de a rupe vraja, este ca Bestia să îi câştige dragostea frumoasei fete.
Tot luni, 25 decembrie, de la ora 22.00, Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun al lui Ştefan Bănică. Ştefan Bănică este singurul artist român care se impune de 16 ani cu una dintre cele mai mari şi complexe producţii muzicale din România, devenită tradiţie – Concertele Extraordinare de Crăciun.

Concertul de Crăciun are în spate o echipa de peste 150 de oameni, o muncă susţinută ce începe cu cel puţîn şase luni înaintea evenimentelor din decembrie. O producţie grandioasă care a devenit un adevărat reper in showbiz-ul românesc şi care a deschis drumuri şi pentru alţi artişti români.

În ediţia de Crăciun a emisiunii ”Poftiţi în vacanţă”, difuzată pe 26 şi 27 decembrie, de la ora 20.00, surprizele se ţin lanţ. Toţi invitaţii sunt părinţi şi sunt pregătiţi să facă tot ce ştiu mai bine pentru a aduce bucuria pe chipul copiilor veniţi în tabăra lui nea Mărin. Andreea Bălan este însoţită în această aventură de soţul ei, George Burcea, iar lor li se alătură Vica Blochina şi Nicolai Tand. Şi pentru că nea Mărin spune despre Liviu Vârciu că este ca şi fiul său, acesta nu putea lipsi. Aşadar, voia bună şi faptele bune se vor îmbina de minune, iar cele cinci vedete şi copiii veniţi pentru prima dată în viaţa lor în vacanţă vor avea parte de o experienţă unică.

De la Crăciun şi până la Revelion, „Acces direct” le pregãteşte telespectatorilor ediţii speciale de sãrbãtoare. Invitaţii Mirelei Vaida aduc voia bună în casele telespectatorilor, dar au şi o mulţime de suprize. În emisiunea din 26 decembrie, Nicu Paleru şi Emilia Ghinescu vin cu muzica lor de petrecere, iar Anda Adam, în noua ei postură de vedetă- reporter special, va dezvălui secrete din viaţa lui Liviu Teodorescu.  De asemenea, Anda vine însoţită  şi de fiica ei Evelyn. Familia Clejanilor primeşte o dură provocare. Margherita şi Fulgi dau testul prin care trebuie să dovedească cât de bine îşi cunosc părinţii.  Viorica şi Ioniţă răspund şi ei întrebărilor incomode referitoare la copiii lor. Aşa cum ne-a obişnuit, Andreea Bălan face un show de zile mari alături de Petrişor şi trupa ei de dansatoare, iar Diana Matei şi taraful Cleante îl vor prezenta pe noul  membru al formaţiei. Este vorba despre micuţul Iannis, fiul Dianei. O supriză de proporţii vine şi din partea prezentatoarei care va cânta muzică populară alături de celebrul naist Nicolae Voiculeţ.

Distracţia continuã pe 27 decembrie, când Mirelei Vaida îi trec pragul Florin Vasilică şi Dinu Maxer, împreună cu băieţii lor Florinel şi Andreas. O apariţie de senzaţie este cea a Ionelei Prodan care va dezvălui secretul ”tinereţii fără bătrâneţe” şi va vorbi despre transformările şocante prin care trece. Tânărul artist Eduard Sanda este şi el prezent cu hit-ul ”Doar pe a ta”, iar  Sânziana Buruiană va veni în platoul „Acces direct” alãturi de fiica sa, dar şi de soacra ei, dezvãluindu-le telespectatorilor câteva secrete de familie. În ipostaze inedite vor fi Carmen Şerban şi Jean de la Craiova care dansează pentru prima oară în viaţa lor pe ritmuri greceşti alături de un faimos ansamblu, iar formaţia Gypsi Casual aduce voia bună în ziua de Sfântul Ştefan!