Edmilson a efectuat vizita medicala la FC Barcelona

Apropo.ro / 30.07.2004, 11:00
Edmilson a efectuat vizita medicala la FC Barcelona
Atacantul brazilian al formației Olympique Lyon, Edmilson, a efectuat cu succes, miercuri, vizita medicala la FC Barcelona, au declarat surse din cadrul gruparii spaniole. Cele doua cluburi nu au oficializat transferul jucatorului, care a sosit, miercuri, la Barcelona. "Pentru mine

Atacantul brazilian al formației Olympique Lyon, Edmilson, a efectuat cu succes, miercuri, vizita medicala la FC Barcelona, au declarat surse din cadrul gruparii spaniole.

Cele doua cluburi nu au oficializat transferul jucatorului, care a sosit, miercuri, la Barcelona.

„Pentru mine este un vis sa joc în campionatul spaniol și sper ca îi voi putea mulțumi pe suporterii Barcelonei”, a declarat jucatorul brazilian.

Președintele clubului Barcelona, Joan Laporta, a propus opt milioane de euro pentru transferul fundașului brazilian, dar oficialii gruparii franceze au cerut 12 milioane de euro. Laporta s-a înțeles cu gruparea franceza sa plateasca diferențe financiare în funcție de obiectivele din contractul jucatorului cu clubul (numarul de meciuri jucate, calificarea și evoluția în Liga Campionilor).

Edmilson, în vîrsta de 28 de ani, campion mondial cu Brazilia în 2002, se va întîlni la Barcelona cu mai mulți compatrioți, printre care Ronaldinho, Thiago Motta, Deco, Belletti și Sylvinho. 

Mediafax