Edmilson va fi indisponibil șase luni

Apropo.ro / 05.10.2004, 10:42
Edmilson va fi indisponibil șase luni
Mijlocașul echipei FC Barcelona, Edmilson, a fost supus unei intervenții chirurgicale la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept și va fi indisponibil aproximativ șase luni, a anunțat, luni, în cadrul unei conferințe de presa, medicul clubului spaniol,

Mijlocașul echipei FC Barcelona, Edmilson, a fost supus unei intervenții chirurgicale la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept și va fi indisponibil aproximativ șase luni, a anunțat, luni, în cadrul unei conferințe de presa, medicul clubului spaniol, Jordi Ardevol, citat de AFP.

Fotbalistul brazilian, care s-a accidentat, duminica, în timpul meciului cu Numancia, scor 1-0, la doar patru minute dupa ce a intrat pe teren, a fost operat, luni dimineața, la Barcelona.

Edmilson este al treilea jucator al echipei FC Barcelona accidentat la genunchi, dupa mijlocașul Thiago Motta și fundașul Gabri.

Motta a suferit o ruptura a ligamentelor încrucișate ale genunchiului stîng, iar Gabri o ruptura a ligamentelor încrucișate ale genunchiului drept.

Conducerea clubului urmeaza sa stabileasca daca aceste trei accidentari reprezinta sau nu o simpla coincidența.

Oficialii spanioli au în vedere mai multe posibile cauze, printre care se numara și noul gazon al stadionului „Camp Nou”, unde, în afara de Edmilson, Motta și Gabri, s-a accidentat și Sylvinho, problema acestuia nefiind însa grava.

Mediafax