„Edward Omul Foarfecă” de România pe scena „iUmor”

De: Cătălina Matei / 17.03.2017, 13:08
„Edward Omul Foarfecă” de România pe scena „iUmor”
Un număr senzaţional va fi prezentat de „Edward Omul Foarfecă” de România pe scena „iUmor” duminică, de la ora 20:30, în cea de a treia ediţie a emisiunii.

Hairstylistul din Iaşi care vrea să-i dea pe spate pe Delia, Cheloo şi Bendeac vine chiar cu propriul model, un manechin sub formă de maimuţă, cu tot cu perucă. „Este o tunsoare foarte grea şi vreau să vă spun că pot să execut şi aşa ceva”, îşi va explica el numărul. De la acest concurent, Bendeac va afla că barba lui este celebră în Iaşi, unde modelul este cel mai cerut în salonul respectiv, de către clienţi. Acest concurent va da dovadă de un talent extraordinar şi umor desăvârşit, care îl vor face mai ales pe Bendeac să se uite cu gura căscată la spectacolul din faţa lui şi la final să spună „Extraordinar!”. „Un număr de senzaţie!”, îl va completa Delia.

E adevărat că din discursurile de jurizare nu a lipsit nici expresia „miluieşte-ne pe noi”, dar acesta este doar un mic amănunt despre spectacolul complex care va acapara duminică scena ”iUmor”, de la 20:30, la Antena 1.