Edwin Marton revine în România

Apropo.ro / 02.09.2012, 15:00
Edwin Marton revine în România
Edvin Marton va susține un concert pe 21 decembrie 2012, la Sala Palatului din București.

Edvin Marton revine în România pentru a susține un nou concert. Evenimentul are loc pe 21 decembrie 2012, și face parte din spectacolul Crăciun Vienez.

Și de această dată invitatul special al evenimentului va fi celebrul Edvin Marton, ce va evolua pe data de 21 decembrie pe scena Sălii Palatului din capitală, atât în calitate de violonist, dirijor, și regizor artistic al spectacolului, evoluand în compania celebrului ansamblu de instrumentisti – Vienna Strauss Orchestra„, dezvaluie Pepino Popescu.

Edvin Marton

Cu toții ne amintim incidentul petrecut anul trecut la București, înaintea spectacolului Crăciun Vienez, când Edvin Marton a căzut pe scările hotelului în care era cazat și a necesitat investigații medicale serioase la cap. Cu toate că nu a trecut ușor cu vederea respectivul accident, iată ca artistul a răspuns pozitiv și în acest an organizatorilor și revine în România de dragul „acestei minunate țări”, căreia îi va oferi și acum „o seară pe care să o țină minte toată viața”.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 80 și 300 de lei, sunt disponibile în rețeaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoară nr. 18, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – București Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM – Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), și online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.