Efecte speciale

Apropo.ro / 19.11.2008, 11:34
Efecte speciale
Diferenta dintre un look banal si unul senzational se afla in detalii.

Diferenta dintre un look banal si unul senzational se afla in detalii.

Dupa ceva insistente, trei make-up artisti de succes au fost de acord sa-si dezvaluie micile trucuri nonconformiste, special pentru cititoarele The ONE.

Iata ce au de spus Aaron de Mey, director artistic Lancome, Alexandru Abagiu, make-up artist L”Oreal Paris si Teodora Sararu, make-up artist, art director The One:

Aaron de Mey, director artistic Lancome

Aaron de Mey transpune pasiunea sa pentru pictura (a absolvit Whitecliffe College of the Arts and Design din Auckland) in produsele de make-up.

Faimos pentru stilul sau neconventional, creatiile indraznete si apetitul ridicat pentru pigmenti si texturi extravagante, de Mey gaseste surse de inspiratie in cele mai ciudate situatii si locuri posibile.

De exemplu, primul ruj creat pentru Lancome (Piha Red) a avut ca inspiratie culoarea rosie aprinsa a pantofilor Louboutin pe care ii purta o colega de-a sa.

Cu ce merge perfect acest ruj?

Cu un gloss negru (Piha Black), multifunctional (poate fi folosit atat pe buze cat si pe pleoape), inspirat de nisipul negru de pe plajele din apropierea vulcanului Piha, din Noua Zeelanda, tara de origine a creatorului sau.

Citeste mai multe despre Recomandarile make-up artistilor pe site-ul The One.

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

Campania Electorala