Efectul 3D creează dependenţă!

De: Nicoleta Nicolae / 02.11.2011, 12:14
Efectul 3D creează dependenţă!
Iată câteva vedete care ne povestesc despre cea mai tare experienţă 3D de până acum.

Andreea Esca are o listă întreagă de experienţe 3D
Atunci când vine vorba despre filmele 3D, familia Andreei Esca este nelipsită din cinematograf. „Familia Eram e fan filme 3D de animaţie, în special. Am văzut toate producţiile pentru copii, de acest gen. Ne-au plăcut foarte mult , , , G-Force>”, spune prezentatorarea Ştirilor PRO TV.

Dana Rogoz a dublat vocea unui personaj de film 3D
În cazul vedetei PRO T, cea mai tare experienţă 3D coincide şi cu faptul că a dublat vocea personajului principal al filmului. „Înapoi în Cretacic” a fost cea mai tare experienţă 3D pentru mine pentru că eu am dublat personajul principal! A fost de altfel şi prima oară când am fost la IMax. Această experienţă a fost urmată de Toy Story 3, cel de-al doilea film pe care l-am dublat”.

Malvina Cservenshi, fascinată de RIO
Cine spunea că doar copiilor le plac desenele animate? Nu-i deloc aşa. Şi sunt sigură că acum mă susţine şi vedeta TVR, Malvina Cservenschi.
„Am tot văzut în ultima vreme filme 3D. În general, îmi plac filmele de desene animate în varianta 3D. Am văzut de curând RIO şi am fost fascinată. Culori minunate, personaje calde, imagini de vis, o poveste frumoasă. Mi-au rămas în suflet.”



Constantin Trofin, 3D cu peripeţii… pe propria piele

Prezentatorul emisiunii „La mustaţă” de la TVR2 merge la filme 3D împreună cu fiul său şi recunoaşte că nu se dă în vânt după ele mai ales că, din cauza ochelarilor speciali, se întâmplă ca uneri, sosul pentru nachos să nu ajungă chiar acolo unde trebuie. „Am văzut multe filme 3D cu fiul meu. Am văzut cu el cam toate filmele pentru copii la cinema, multe 3D. Mă enervează filmele 3D fiindcă, din cauza ochelarilor, nu văd bine nachos şi îmi pun sosul salsa pe bluză. Altfel, sunt spectaculoase dar au cam intrat în cotidian. Am văzut însă împreună cu fiul meu ultimul Transformers la iMax 3D. Am ameţit, m-a durut capul însă, faptul că fiului meu i-a plăcut la nebunie m-a convins că inevitabilul se petrece: Noua generaţie rules!”

Geanina Varga, 3D cu ameţeli
Cel mai scump film din istorie îşi merită pe deplin bugetul de sute de milioane de dolari, căci tehnologia şi efectele speciale au zguduit sălile de cinema din toată lumea. Impresionată de această experienţă a fost şi prezentatoarea Ştirilor din Sport de la Antena 1 „Avatar m-a atras foarte mult prin efectele speciale. Ca spectator, nu depui niciun efort de imaginatie pentru că sunetul şi imaginea sunt impresionante, te trimit direct în mijlocul acţiunii.E drept că mi-a creat o falsă senzaţie de mişcare, iar la sfârşitul filmului am fost uşor ameţită!”, spune mărturiseşte Geanina Varga.