Effenberg îl critica pe Kahn

Apropo.ro / 10.03.2004, 10:49
Effenberg îl critica pe Kahn
Fotbalistul german Stefan Effenberg l-a criticat pe fostul său coleg de echipă, portarul echipei Bayern Munchen, Oliver Kahn, spunînd despre acesta că și-a pierdut concentrarea. "E mai puțin sigur la baloanele ușoare și, de la turneul final al Cupei

Fotbalistul german Stefan Effenberg l-a criticat pe fostul său coleg de echipă, portarul echipei Bayern Munchen, Oliver Kahn, spunînd despre acesta că și-a pierdut concentrarea.

„E mai puțin sigur la baloanele ușoare și, de la turneul final al Cupei Mondiale, a pierdut multe dintre calitățile sale, mai ales concentrarea”, a declarat Effenberg.

Stefan Effenberg a afirmat că Oliver Kahn îmbătrînește și adăugat că portarul, considerat la un moment dat cel mai bun din lume, se află pe o pantă descendentă.

Cu toate acestea, Effenberg nu exclude ca Oliver Kahn să reușească, miercuri, un meci bun împotriva formației Real Madrid, în manșa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În partida tur, Real a reușit să egaleze în urma unei greșeli a portarului german, care a mai gafat în finala Cupei Mondiale din anul 2002, cînd naționala Germaniei a fost învinsă de Brazilia, cu scorul de 2-0.

Mediafax