Egal la Alba Iulia

Apropo.ro / 22.03.2004, 10:53
Egal la Alba Iulia
Echipa Apulum Alba Iulia a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, duminica, pe teren propriu, cu formația Gloria Bistrița, contînd pentru etapa a XVII-a a Diviziei A. Apulum Alba Iulia - Gloria Bistrița  0-0 Stadion: Cetate Spectatori: 10.000 Cartonașe

Echipa Apulum Alba Iulia a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, duminica, pe teren propriu, cu formația Gloria Bistrița, contînd pentru etapa a XVII-a a Diviziei A.

Apulum Alba Iulia – Gloria Bistrița  0-0
Stadion: Cetate
Spectatori: 10.000
Cartonașe galbene: Ad. Popescu ’35 / Iodi ‘7, Mîndrean ’27, A. Rus ’70.
Cartonaș roșu: Ad. Popescu ’35
Arbitri: Viorel Anghelinei – Ioan Onicaș, Flavius Damaschin – Valentin Igna.
Observatori: Nicolae Dobrin, Nicolae Grigorescu.

Componența echipelor:
Apulum: Fl. Cotora – Jercalau, Bumb, Ad. Popescu, C. Ciobanu, N. Grigore – Iurișniți, D. Miclea, Paleacu – T. Moldovan (M. Stanciu ’70), Galdean (Vascko ’57). Antrenor Alex Pelici

Gloria: Cîmpeanu – Mîndrean, Iodi (A. Rus ’49), Costin, Necula, Jula – Minteuan, Velcea, Iftodi – Coroian (Pereș ‘ 40), Negrean (Giuchici ’83). Antrenor: Remus Vlad

Declarații dupa meci:
Remus Vlad (antrenor Gloria Bistrița): „Accidentarea lui Coroian (n.r. – care a fost transportat la spital), plaga de zece centimetri la piciorul drept, ne-a cam dereglat construcția jocului și din aceasta cauza sînt puțin nemulțumit. Cred ca va mai trece mult timp pîna vom prinde o alta echipa atît de debusolata ca Alba Iulia. În opinia mea, am pierdut doua puncte, nu am cîștigat unul”.

Viorel Malușel (președinte Apulum Alba Iulia): „Felicit jucatorii pentru modul în care s-au daruit, chiar daca am jucat o buna bucata de timp în inferioritate numerica. De asemenea, țin sa le mulțumesc suporterilor pentru ca au fost alaturi de noi și îi așteptam în numar la fel de mare și la partida de vineri cu Ceahlaul Piatra Neamț. Referitor la numele antrenorului, deocamdata nu știm nimic, dar cu siguranța ca în aceasta saptamîna vom lua o decizie în acest sens”.

Alin Paleacu (jucator Apulum): „Cînd joci în zece oameni, un meci egal este echivalent cu o victorie… Oricum, am avut cîteva ocazii prin care am fi putut tranșa disputa în favoarea noastra, dar asta este și trebuie sa mergem înainte. Le mulțumesc suporterilor pentru modul în care ne-au încurajat”.

Miroslav Giuchici (jucator Gloria): „Ambele echipe au avut noroc și consider ca balanța se putea înclina fie de partea noastra, fie de cea a gazdelor”. 

– Conducatorii echipei Apulum au decis sa le acorde jucatorilor o prima de consolare de 300 de dolari.

– Crainicul stadionului, fostul fotbalist Bela Soos, a anunțat ca partida dintre Apulum și Gloria Bistrița conteaza pentru etapa a XVII-a a Diviziei B.

Mediafax