Ei sunt cei mai bogați oameni din teatrul românesc!

De: Mia Nicolescu / 16.11.2013, 15:00
Alexandru Arșinel, Florin Călinescu și Maia Morgenstern sunt câțiva dintre cei mai bogați directori ai teatrelor din București.

Au petrecut zeci de ani pe scenă, au interpretat sute de roluri, au primit mii de aplauze și au fascinat o mulțime de români, iar efortul și talentul lor au fost răsplătite pe măsură.

Cei mai mulți au reușit să strângă de-a lungul timpului mii de euro în conturi, în timp ce alții s-au văzut nevoiți să se mulțumească cu o modestă garsonieră.

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, este unul dintre cei mai bogați directori de teatre.

Potrivit ultimei declaratii de avere, Arșinel are șase terenuri, patru case de vacanță în Bucuresti, Suceava, Sinaia și Dâmbovița, o casă de locuit în București, o Toyota, 100.000 de euro în conturi și alți 100.000 de euro împrumutați fiului său.

Floin Călinescu

Potrivit ultimei declarații de avere din 2013, Florin Călinescu, directorul Teatrului Mic, are trei terenuri în Argeș și Brașov, două apartamente în București, unul în Timișoara, o casă de vacanță la Poiana Brașov, două ceasuri Patek Philippe, respectiv Cartier, în valoare de 10.000, respectiv 17.000 de euro și un Mercedes din 2012, în valoare de 39.000 de euro.

Citește mai multe despre „averea oamenilor de teatru românesc” pe Cancan.ro!