Ei sunt concurenţii de la emisiunea “Te cunosc de undeva!” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 16.08.2018, 10:22
Ei sunt concurenţii de la emisiunea “Te cunosc de undeva!”  - FOTO
“Te cunosc de undeva!” revine din 8 septembrie, la Antena 1, cu cel de-al treisprezecelea sezon şi noi concurenţi dornici să intre în fascinantul joc al transformărilor totale. Connect-R, Mihai Trăistariu, Romică Ţociu, Alin Gheorghişan şi Jean de Craiova vor urca în acest sezon pe scena de la “Te cunosc de undeva!” curioşi să afle ce a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

“De ani de zile îmi doream să vin la “Te cunosc de undeva!” şi mă bucur că, în sfârşit, acest lucru se întâmplă. Aş vrea ca această emisiune să mă schimbe radical, să mă ajute să mă descopăr şi să mă dezvolt pe partea de show”, spune Mihai Trăistariu.

“Când m-au sunat să mă invite, am crezut iniţial că au greşit numărul… (râde). După o zi de gândire, am acceptat. De ce? Pentru că îmi place show-ul şi felul în care s-a dezvoltat. Dar şi pentru că am simţit că are nevoie de talentul şi determinarea mea”, adaugă Romică Ţociu, amuzat.

La rândul său, Alin Gheorghişan, artist la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti, spune că s-a bucurat mult atunci când a fost invitat să participe la show. “Această invitaţie înseamnă foarte mult pentru mine. Mi-am dorit să vin în primul rând pentru că iubesc acest format care presupune să cânt şi să joc şi, în al doilea rând, pentru că îmi doresc să mă fac cunoscut”, spune Alin.

“M-am convins că e bine să vin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că este o experienţă nouă din care pot învăţa multe. De asemenea, am vrut să ies din starea mea de confort şi, de ce nu, să-mi creez noi amintiri”, spune şi Connect-R.
Pentru Jean de la Craiova aceasta este a doua participare la “Te cunosc de undeva!”. “De data asta voi fi un perfecţionist. Şi vreau să le demonstrez telespectatorilor că pot cânta orice gen de muzică. De când am participat prima dată (n.n. în sezonul patru) şi până acum mi s-a mai descâlcit limba şi mă simt mai în elementul meu. Cred că o să mă amuz teribil alături de noii mei colegi”, adaugă Jean.

Alături de Connect-R, Mihai Trăistariu, Romică Ţociu, Alin Gheorghişan şi Jean de Craiova, pe scena de la “Te cunosc de undeva!” vor concura în acest sezon Raluka si Ana Baniciu, Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu şi Barbara Isasi, solista trupei Mandinga.