Ei sunt concurenţii emisiunii ”The Four – Cei 4” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 26.03.2018, 11:39
Ei sunt concurenţii emisiunii ”The Four – Cei 4” - FOTO
Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoş Udilă şi Angelo Simonică se vor lupta în fiecare ediţie ”The Four – Cei 4”, difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, pentru şansa de a ajunge în topul industriei muzicale din România!

Fiecare dintre cei patru are o vastă experienţă în muzică şi nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, juraţii Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo i-au selectat şi au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”. Dacă în mod normal finalistul unei competiţii este aşteptat de-a lungul mai multor ediţii, noua provocare a ”The Four – Cei 4” va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta.
În vârstă de 24 de ani, Nicoleta Nucă a devenit cunoscută în urmă cu trei ani, însă a început să cânte încă de la vârsta de 6 ani, în leagănul construit în curte de către străbunicul său.

Vecinii care o tot ascultau cu drag au fost cei care le-au recomandat rudelor Nicoletei să o trimită la lecţii de canto. Mama sa, Indira, a fost cea care a dus-o prima dată la un studio şi tot alături de ea, Nicoleta s-a mutat mai târziu la Milano pentru a studia la faimoasa Academie de Muzică din oraşul italian. Nicoleta se consideră o persoană ambiţioasă şi perseverentă, care ştie să treacă peste critici şi şi-ar dori o colaborare muzicală cu nume precum Tom Jones, Brian McKnight sau Sam Smith şi, de ce nu, chiar Jay-Z. 
Anastasia Sandu ştie că muzica cere sacrificii, tocmai de aceea a decis recent să îşi lase familia la Timişoara pentru a-şi găsi propriul drum la Bucureşti. Până la vârsta de 28 de ani, Anastasia a studiat canto şi pianul, a participat la numeroase concursuri, iar pentru a demonstra că doreşte să îşi construiască propriul stil, a începul să îşi compună singură muzica. În 2013, alături de Vanotek, a lansat piesa “E nebunie”, iar intre timp a lansat şi videoclipul pentru aceasta, dar şi pentru melodia ”Te iert” şi featuring-ul cu Doc Slim, ”Hands in the Air”. 

Dragoş Udilă sau UDDI a început să cânte încă din copilărie, oriunde ar fi fost. „Eu sunt un tip sincer şi nu, nu mi-e ruşine să recunosc că am cântat în gări pentru că aşa m-am descoperit pe mine. În fiecare zi mai descopeream ceva nou, plus că prin asta lucram în fiecare zi la vocea mea. Din moment ce nu aveam bani de cursuri canto speciale, am ales calea asta şi sunt mândru de ceea ce am făcut „, povesteşte UDDI. Chiar dacă în copilărie visa să devină fermier şi să pună pe picioare o mică afacere de familie, după participarea la ”X Factor”, prima experienţă pe plan muzical a lui UDDI, unde a luat şi primele lecţii de canto şi a avut ocazia să lucreze cu profesionişti, drumul său în muzică s-a conturat cu adevărat. A lucrat de atunci alături de Randi, dar şi cu What’s Up pentru single-ul “Scumpă domnişoară” şi cu Delia şi Mike Angello pentru single-ul “Anii ce vin”. În 2014 a lucrat cu Delia pentru single-ul ei “Ipotecat”, care a cucerit topurile muzicale.

Angelo Simonică are doar 22 de ani, fiind mezinul dintre ”Cei 4”, însă cântă la chitară, tobe, bass şi pian şi compune muzică. Încă de la vârsta de 15 ani a început să cânte alături de trupe rock, iar unele din piesele sale au avut milioane de vizualizări pe YouTube. “Eşti gata baby” a avut 1,4 milioane de vizualizări, iar colaborarea sa cu Nicole Cherry, a avut aproape 4,5 milioane de vizualizări. Pentru că este extrem de exigent, Angelo lucrează de doi ani un album propriu, însă când îşi pune ceva în minte este foarte determinat şi ajunge să stea în studio chiar şi 20 de ore deoarece pierde noţiunea timpului.
Încă din prima ediţie a emisiunii, pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, challengerii, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să ocupe un loc ocupat de Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoş Udilă sau de Angelo Simonică, selectaţi deja de membrii juriului, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.
Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun.

În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare. Pe parcursul sezonului, telespectatorii pot vota pentru cei care au părăsit emisiunea, iar patru dintre ei, care vor acumula cele mai multe voturi, pot fi întorşi la ”The Four – Cei 4” direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.
Lupta pentru a rămâne unul dintre ”Cei 4” vine însă şi cu o mulţime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.